January 17, 20233 yr 17 minutes ago, Borca said: Evo malo za sada neproverenih informacija Pogubio sam se sa tim brojkama. Ako dobiju oni i Monako + šampioni ABA i EK - CSKA, koliko mu to dođe učesnika?
January 17, 20233 yr valjda svi od ove godine, samo Partizanovu WC dobije pobednik Eurocupa a Zvezdinu ABA u stvari i Valensijino mesto može da bude slobodno Edited January 17, 20233 yr by levi
January 17, 20233 yr 37 minutes ago, *edited by mod said: Pogubio sam se sa tim brojkama. Ako dobiju oni i Monako + šampioni ABA i EK - CSKA, koliko mu to dođe učesnika? Posto je izgledno da CSKA iako ima dugorocnu licencu nece igrati ni naredne sezone onda imamo: - 12 timova sa dugorocnom licencom - Fener, Efes, Makabi, PAO, OLY, Armani, Real, Barsa, Baskonija, Asvel, Bajern, Zalgiris - Alba kojoj na leto istice privremena licenca (ova ista koju ovaj Italijan sa Twitter-a pise da ce dobiti Virtus), kada je ista takva istekla Asvelu i Bajernu oni su dobili stalne licence - 2 mesta za EK, jedno sigurno za osvajaca i drugo za porazenog iz EK finala ili EK kvalifikanta koji udje u top 8 (npr Monako) Znaci ako Alba nastavi "stazama" Asvela i Bajerna i ako Virtus postane nova "Alba" u EL to je 14 sigurnih ucesnika za sezonu 23/24. Onda ostaje 2 mesta za EK i 2 specijalne jednogodisnje pozivnice za EL (popularni WC). Ove sezone su bile 3 WC-a (i to samo zato sto je CSKA sankcionisan), jedan za Zvezdu (preko ABA) i druga 2 za Partizan i Valensiju. I ovo sve ako i dalje ostane 18 ucesnika i za narednu sezonu. Edited January 17, 20233 yr by Borca
January 24, 20233 yr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/racunanje-vremena-po-kampacu-zvezda-odbrojava-do-debija-argentinca-u-evroligi/441630
January 25, 20233 yr Shabazz Napier navodno u pregovorima sa Armanijem iako se Panatinaikos pominjao kao njegova nova destinacija poslednjih dana.
January 26, 20233 yr Max Heidegger navodno napusta svoj klub u Turskoj i prelazi u Baskoniju da popuni mesto u timu posle suspenzije Henry-ja. Baskonija takodje navodno placa klauzulu od 120 hiljada eura.
January 26, 20233 yr Gde mogu da se nadju streamovi za EL? Izgleda da je EON blokirao NordVPN. Nemam drugo objasnjenje jer sam probao sve servere koje nude za Srbiju i danas mi ni jedan ne radi, tj. konektujem se ali EON SK kanali ne rade.