Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

+ EL Spanci maksimalno smanje troskove i cimanje oko putovanja

Gran Kanarija ce da preseda 8x do Tatarstana u drugom natjecanju 

• Replies 15.1k
  • Views 798.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 hours ago, keitel said:

Iskreno, sjajna ideja. 24 tima, grupe od 12, normalan broj utakmica u sezoni, još ako uvedu i plej of od 16 pun pogodak.

Igrala bi se jedna utakmica manje nego sada. Dve utakmice protiv timova iz iste konferencije i jedna protiv timova iz druge.

40 minutes ago, Heaviside said:

Igrala bi se jedna utakmica manje nego sada. Dve utakmice protiv timova iz iste konferencije i jedna protiv timova iz druge.

Nisam shvatio ovo iz napisanog. Znači u plejof bi i dalje išlo samo 8 timova?

To je već nešto drugo. Možda kad bi dalje rascjepkavali pa uveli 4x6, ali to bi i dalje značilo 28 utakmica u regularnom dijelu.

Nije mi jasno zašto žrebanje grupa nije opcija. Možda se oni zanose da ovi iz Istanbula npr. po svaku cijenu žele da vide Real i Barselonu u svojoj dvorani, ali mislim da je taj marketinški aspekt preuveličan.

1 hour ago, Heaviside said:

22 + 12 = 2*17 :)

Haha da, računao sam 22 + 11 iz nekog razloga

1 hour ago, keitel said:

Nisam shvatio ovo iz napisanog. Znači u plejof bi i dalje išlo samo 8 timova?

To je već nešto drugo. Možda kad bi dalje rascjepkavali pa uveli 4x6, ali to bi i dalje značilo 28 utakmica u regularnom dijelu.

Nije mi jasno zašto žrebanje grupa nije opcija. Možda se oni zanose da ovi iz Istanbula npr. po svaku cijenu žele da vide Real i Barselonu u svojoj dvorani, ali mislim da je taj marketinški aspekt preuveličan.

Ne znam za plejof, možda jedna ili  čak dve runde po konferencijima i onda f4 u Emiratima. U svakom slučaju nije plan da se smanjuje broj utakmica.

Edited by Heaviside

1 minute ago, Heaviside said:

Haha da, računao sam 22 + 11 iz nekog razloga

Ne znam za plejof, možda jedna ili  čak dve runde po konferencijima i onda f4 u Emiratima. U svakom slučaju nije plan da se smanjuje broj utakmica.

i jas sam isprva uzeo +11 ali onda skontam da nisi u istoj grupi :)

Kako je to predvidjeno da funkcionise, konkretni timovi imaju licence pa je potpuno zatvoreno? Ili bi nacionalna/regionalna takmicenja i dalje bila kvalfikatorna (prvenstva i evrokup)? 

5 hours ago, *edited by mod said:

Slažem se za taj deo. Ono što mi se ne sviđa je ta strogo geografska podela. Jedna konferenciji je 1/3 španska. Koliku puta u sezoni treba da igraju Huventud i Real? Ako bi uveli da se te dve grupe žrebaju sa nosiocima/šeširima ili čak i bez to bi bilo mnogo bolje.

ma kakav huventud ispred valensije

pre ce unikaha igrati nego huventud

Tyler Dorsey navodno ima ponudu Monaka od 1.25M do kraja sezone. Navodno i Olimpijakos ga zeli nazad i nudi 2.5M do leta 2024-te.

DeShaun Thomas koji je po ugovorom sa Armanijem navodno interesantan Asvelu i Zalgirisu.

Baskonija se ne sali - 60 poena Realu u prvom poluvremenu, Howard 5/7 za tri, 21 poen za 12 minuta

Partizan igra dobro a igrači Bajerna kao da su pijani ,ništa ne mogu da pogode,jedna od lošijih ekipa koja je gostovala u BG . Čak smo ih i mi sa Vladom dobili ,jedinu koju je dobio.
Generalno Švabe su kanta,mnogo su im dve ekipe.
Žalgiris muči Monako i gostima ,stvarno su žilavi .
Baskonia ladno prva . Mislim da će Monako i još neke ekipe malo da padnu .
Efes kao i protiv Partizana pada u zadnjoj četvrtini . Teško će oni do top 8 ako ovako nastave znece uvek da im uspe kasno paljenje .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Makabi u 4/4 ima run protiv Efesa 20:2 :blink:

Vasa 5 wtf TO, izgleda kao kada je bio u Zvezdi....

Edited by assignment

Biće paklen finiš i borba za top 8. Mnogo znači pobeda u gostima .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Baskonia :hail: