January 11, 20233 yr Kakav kengur ovaj Nebo ,još prošle godine sam ga zapazio .Efes gubi lagano od Valensije ...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
January 12, 20233 yr Sramota kakvo sudjenje u Bolonji.Teodosić poludeo.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
January 14, 20233 yr 1 hour ago, levi said: jbt Kemba kad dolazi Milano sledeći put? jedino ako nekim cudom budemo protiv njih igrali u plej ofu. potpisao je do kraja sezone.
January 17, 20233 yr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-bertomeu-iz-penzije-o-evroligi-fiba-vecitima-kampacu-planirao-sam-licence-za-zvezdu-i-partizan/440925 Neko je Jordi, neko je Dejan
January 17, 20233 yr Kakav lik eto baš sam hteo da dam dve licence za godinu ili dve ali mi skratili mandat pa nisam stigao...
January 17, 20233 yr A i nije mogao ranije da se odluči zbog čestih promena lidera u ABA ligi, te Cibona, pa KKP, pa Budućnost, pa CZ Govno pokvareno
January 17, 20233 yr Od poslednjih 7 sezona koje su odigrane do kraja uzeli smo samo 6, hajde ti sad znaj ko je tu lider, zakučasta jedna situacija.Siguran sam da bi 1 nezavisno telo imalo znatno više fleksibilnosti i ranohrišćanskog milosrđa da je kaznu dobio Real i slični, ali to ni najmanje ne menja stvar. Šibicari iz uprave su se ozbiljno zaigrali i klub zasluženo snosi posledice. Siguran sam da i dalje nisu iz toga naučili ništa, i da ovo neće biti poslednja šanarčina iz ramena. Sad svi da se nadamo da 28.2. ne shvate da im ipak fali još neki papir da registruju Kampaca, i da nas neko ne BATuje u 5 do 12.