October 29, 20214 yr Jezivo, otišo u poluvremenu da radim neku keramiku, misleći da Itudis ima pobedu u torbi. Izgubili su 58:28 drugo poluvreme, ako se na njega nakalemilo bar 50% kumove "slatkorečivosti", nije ovo bila prijatna noć u svlačionici CSKA.
November 2, 20214 yr Djordi smenjen i sa pozicije izvrsnog direktora (ranije bio izbacen iz upravnog odbora), jednim jakim glasanjem osnivaca od 6:5, protiv smene su bili spanski klubovi i dva Turka.
November 2, 20214 yr 42 minutes ago, goofs said: Djordi smenjen i sa pozicije izvrsnog direktora (ranije bio izbacen iz upravnog odbora), jednim jakim glasanjem osnivaca od 6:5, protiv smene su bili spanski klubovi i dva Turka. Ja videx da su uz Spance protiv smene Djordija bili Zalgiris i Fenerbahce, a Efes je bio za smenu. Inace u drugim vestima iz Evrolige Emmanuel Mudiay i Zalgiris navodno blizu raskida saradnje.
November 2, 20214 yr Ko zna, moguce, ja videh na b92, ne bi bilo prvi put da njihovo nazovi-novinarstvo zakaze. Mada ima smisla da ga Turci podrzavaju, najveci su sponzori EL, njima izgleda nije do nekih promena.
November 2, 20214 yr 4 minutes ago, Borca said: Inace u drugim vestima iz Evrolige Emmanuel Mudiay i Zalgiris navodno blizu raskida saradnje. come to partizan bro
November 2, 20214 yr heh, ništa od potencijalnog okršaja London Towers - Paris Mighty Ducks......što bi bio jedan magnet za košarkašku publiku i sponzore
November 2, 20214 yr 1 hour ago, goofs said: Ko zna, moguce, ja videh na b92, ne bi bilo prvi put da njihovo nazovi-novinarstvo zakaze. Mada ima smisla da ga Turci podrzavaju, najveci su sponzori EL, njima izgleda nije do nekih promena. Evo sada se "insajderi" sa Twitter-a korigovali i rekose da su ipak i Efes i Fenerbahce bili za ostanak Djordija, a da je Zalgiris u vecinskoj grupi koja je bila za smenu. Edited November 2, 20214 yr by Borca
November 2, 20214 yr Lamar Peters koji je prosle sezone igrao u Bursasporu (prvi angazman u Evropi) navodno blizu potpisa za Baskoniju.
November 2, 20214 yr 3 hours ago, goofs said: Djordi smenjen i sa pozicije izvrsnog direktora (ranije bio izbacen iz upravnog odbora), jednim jakim glasanjem osnivaca od 6:5, protiv smene su bili spanski klubovi i dva Turka.
November 2, 20214 yr Nekako sad kad imamo Zoca..ovo mi je nebitno. Falice mi taman koliko i prst u oku.
November 3, 20214 yr Mudiay je bivsi, Zalgiris doveo Tai Webstera kao zamenu. Oly potpisao Quincy Acy-ja A u stvari sam dosao da napisem kako celavoj prevari vec drmaju stolicu, turci su vec upisali poraz veceras u Moskvi, i ukoliko od narednog kola (i teskog mecapa protiv Milana) ne krene uzlet na tabeli... rekla-kazala sa nekih strendzerskih foruma tho
November 3, 20214 yr Quote ČOVIĆU MESTO ČELNIKA U EVROLIGI: Prvi čovek KK Crvena zvezda ima poziv, JOŠ NIJE ODLUČIO Košarka aleksandr radonic 03.11.2021. 12:48h Krupne promene desiće se u evropskoj košarci posle odlaska Đordija Bertomea Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, jedan je od glavnih kandidata za novog čelnika Evrolige. Krupne promene desiće se u takmičenju najboljih evropskih košarkaških klubova, posle odlaska Đordija Bertomeua sa mesta predsednika. gde je @napadaj?