October 19, 20214 yr Pominje se da bi Marko Pešić mogao zameniti Bartomeua. Edited October 19, 20214 yr by Milošica
October 19, 20214 yr 36 minutes ago, Milošica said: Pominje se da bi Marko Pešić mogao zameniti Bartomeua. Ova dva kandidata koja se spominju su Generalni menadzeri Zalgirisa i Bajerna Paulius Motiejunas i Marko Pesic.
October 21, 20214 yr verovatno zasluzeno, ono sto sam gledao nije mu skinuo skok sa glave samo ko nije hteo. pride su zainteresovani za tarika bleka. nije dobra situacija za mvpja aba lige.
October 21, 20214 yr 1 minute ago, Joe D said: verovatno zasluzeno, ono sto sam gledao nije mu skinuo skok sa glave samo ko nije hteo. pride su zainteresovani za tarika bleka. nije dobra situacija za mvpja aba lige. Smislićemo nešto Edited October 21, 20214 yr by Milošica
October 21, 20214 yr Mekan je misliš? Sad ozbiljno, ne bi mene iznenadilo da npr. Balša bude adekvatniji igrač za neku "šampionsku" ekipu, iako je Filip individualno bolji napadač. Edited October 21, 20214 yr by Milošica
October 21, 20214 yr 1 hour ago, Milošica said: Mekan je misliš? Sad ozbiljno, ne bi mene iznenadilo da npr. Balša bude adekvatniji igrač za neku "šampionsku" ekipu, iako je Filip individualno bolji napadač. daleko je balsa (mada ko zna), ali verujem da mozete biti srecni sto imate smailagica umesto petruseva. sto ga vise gledam, to manje supstance vidim u njegovoj igri. kao neki nemanja nedovic, samo centar.
October 21, 20214 yr 7 minutes ago, Joe D said: daleko je balsa (mada ko zna), ali verujem da mozete biti srecni sto imate smailagica umesto petruseva. sto ga vise gledam, to manje supstance vidim u njegovoj igri. kao neki nemanja nedovic, samo centar. Ovo je dosta interesantno.