October 14, 20214 yr 7 minutes ago, J.R. Cash said: Sta radi najgori trener Evrolige? izgubio četvrtu za redom
October 15, 20214 yr 18 minutes ago, kralj said: U kakvoj brutalnoj formi je Vasilije Da, ali ovaj Efes ni bleda senka onog iz prethodne 2 sezone
October 15, 20214 yr a sta se desava sa njima, sastav je manje vise isti godinama jel kruno povredjen
October 15, 20214 yr Da, ne igra Kruno ni veceras. Ono sto je Sanli igrao Petrusev jos uvek ne moze da zameni, a meni ovako gledajuci na preskoke njihove tekme deluje da je kao doslo do nekog prezasicenja kod Larkina.
October 15, 20214 yr Efesov problem je to što im je sastav nepomenjen godinama, pobeđuju bez prestanka 3 godine, malo su udarili u zid A i sultan je malo poludeo posle titule, možda je ipak trebo Vasa da beži odatle na vreme Quote Trener Efesa Ergin Ataman izjavio je da je njegov 11-godišnji sin Sarp član stručnog štaba aktuelnog šampiona Evrolige "Da, on je član stručnog štaba. Zna sve o našoj svlačionici. Uskoro će krenuti da pohađa Evroliginu trenersku akademiju. Svuda me prati i daje mi izveštaje sa mečeva", izjavio je. Edited October 15, 20214 yr by levi
October 15, 20214 yr podseti me to da je neko odmah po "povratku" micica ovde napisao da to nije dobro ni za njega ni za efes deluje da da su dosli do vrhunca i kao ekipa i micic u efesu/el