December 25, 20178 yr Mislim da nikada nije igrao na nekom velikom takmicenju, secam se da je propustio neko EP zbog povrede, a i nesto se pickarao sa nekim u savezu, ili sa Bozom Maljkovicem. Sent from my iPhone using Tapatalk
December 25, 20178 yr Pangosu je deda valjda Slovenac. Skoro je negde pisalo. Igra za Kanadu svakako Edited December 25, 20178 yr by Giggsy
December 26, 20178 yr Udrih nije igrao za reprezentaciju od SP 2006., pre toga je igrao samo jos EP 2001. Razlozi za otkaz su uglavnom bile povrede, ali je bilo i pickaranja sa selektorima i otkazivanja zbog NBA ugovora. Posle se nesto i posvadjao sa ljudima iz saveza. Rekao je da ce se odazvati Kokoskovu ali ga ovaj nije ni zvao.
December 28, 20178 yr Odlicna tekma fener-real. Zalgiris nastavlja da razbija. Resili tekmu sa dva kucanja White-a u poslednjem minutu. Vasa opet dao clutch trojku.
December 28, 20178 yr Author 10 minutes ago, Joe D said: Odlicna tekma fener-real. dobra! i bas mi je drago sto je real uspeo da pobedi
December 28, 20178 yr Jebote sta si ti, spanjolski ciganin?! Veteran iz gradjanskog rata na strani franka?
December 28, 20178 yr A inače je Fener jedna ekipa poželjna za navijanje, jake tradicije, koja je svoje mjesto u evropskoj košarci gradila godinama na pravi način, razvijajući svoje igrače i školu, predstavnik lige čija državna kompanija sponzoriše Evroligu, prepuna divnih momaka, prijatnih i punih sportskog duha. Ne znam za koga bih prije navijao u ovog sudaru govnara.
December 28, 20178 yr Just now, Milogled Bluff said: Bolu zekljkovi trofeji daleko tim turcima lijepa kuća u svakom momentu, jebe mi se i za Željka i za Kalinu i Guduru i Bogdana, neke klubove jednostavno ne mogu voljeti pa to ti je. Skorojevići.
December 28, 20178 yr Ma zaebavam se, i meni su uvek bili odvratni pre nego sto ih je preuzeo zelimir. Ali real je ipak neka zasebna dimenzija odvratnosti
December 29, 20178 yr 11 hours ago, James Marshall said: daleko tim turcima lijepa kuća u svakom momentu, jebe mi se i za Željka i za Kalinu i Guduru i Bogdana, neke klubove jednostavno ne mogu voljeti pa to ti je. Skorojevići. Jebem mu mater..kad igra tim sa 12 Hitlera protiv tima u kom igra jedan Rudi Fernandez, ja zighajlujem dok me reuma ne udari.
December 29, 20178 yr Author 4 minutes ago, SNARC said: Jebem mu mater..kad igra tim sa 12 Hitlera protiv tima u kom igra jedan Rudi Fernandez, ja zighajlujem dok me reuma ne udari. pa nije igrao rudi fernadez...