January 12, 20188 yr Guduric sutira 70% dvojke u evroligi, 67% dvojke i 58% trojke u turskoj ligi. Jeste da manje vise nema midrange igru, ali i dalje impresivno. Ali je sinoc Duverioglu ukrao sou, izgledao je kao Divac protiv Dubljevica.
January 12, 20188 yr a gudurić kida.vidi se kako bolje odluke donosi,vidi se kako je bolji i bolji.sve dobro će mu se vratiti.dobiće se od njega mnogo u futuri
January 12, 20188 yr a gudurić kida.vidi se kako bolje odluke donosi,vidi se kako je bolji i bolji.sve dobro će mu se vratiti.dobiće se od njega mnogo u futuriPrelazi u budućnost kod Džikića? Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
January 18, 20188 yr ko je zreliji za penziju ne znam, ali bili ima mnogo vise loptu u rukama i definitivno je veca stetocina kad naidje na fizikalnu odbranu. nema on vise noge da isprate njegov stil igre, vec je neko vreme u silaznoj putanji a ove je propo dibiduz. a olimpijakos ce igrati na njega i printezisa dok sami ne odluce da je dosta.
January 18, 20188 yr Sad sam kupio 2 karte za F4 EL preko viagogo. Bas su me odrali ali racunam da nema druge troskove posto je F4 u Beogradu Edited January 18, 20188 yr by BarryWhite
January 19, 20188 yr pobedi Fenerbahčea nad Panatinaikosom, Obradović nije bio zadovljan zalaganjem i igrom Meliha Mamutolua Koji je Željkov problem sa Mahmutogluom? Čovek skoro da uopšte ne igra Evroligu (za tursko prvenstvo ne znam) a kapiten je ekipe i pristojan igrač.
January 19, 20188 yr ne verujem da ce ovu sutersku partiju ponoviti, ali jasno da je u odbrani klasa. efes gore trci u odbranu od zvezde, zato su izgubili.