December 14, 20178 yr 18 minutes ago, bradilko said: ovaj mali dončić sve više postaje nesimpatičan Meni je od pocetka bio asimpatican. Razapnite me sad konjima na repove
December 14, 20178 yr 3 minutes ago, Milogled Bluff said: Meni je od pocetka bio asimpatican. Razapnite me sad konjima na repove Mamin sin.
December 14, 20178 yr neverovatan igrač al ponašanje nula. kao da mu je učitelj rudi.. Edited December 14, 20178 yr by bradilko
December 14, 20178 yr Jok, nego mu je ucitelj Milenko Topic. Sta ocekivati od igraca koji igra za klub u kojem je u poslednjih 10 godina samo Dzejsi Kerol gotivan igrac
December 14, 20178 yr Dobro, malo kasni emocionalni razvoj (lici mi na Drazena po tom pitanju), ali igra kao zmaj.
December 14, 20178 yr i pablo laso je bljax ali kakav pad ima barselona.od onakve ekipe od pre 6-7 godina sad ne znaju gde udaraju sve pogrešno dovode od igrača a i ne mogu da skinu sa kurca navara.pa neka mu ponude predsedničko mesto.doduše večeraske nije bi loš kao što zna da bude
December 14, 20178 yr 9 minutes ago, Milogled Bluff said: Meni Drazen nikad nije bio antipatican Ih, kako nije. Mama Biserka na tribinama diriguje, Drazen proslavlja koseve u stilu centarfora Liverpula, dok Aca Trica vozi avione i stepuje. Retko iritantan tandem u to vreme na jugoparketima....
December 14, 20178 yr Aca Trica je druga prica. Mada ni njega iz nekog razloga ne mogu da mrzim. Yu nostalgija valjda, sta li. A i ono kad su mu maloumnici protiv Kahe San Fernando 95. ili 96. skandirali "zove te Drazen" je doprinelo da mi nekako uvek bude OK.
December 14, 20178 yr 3 minutes ago, Toni Sumaher said: Ih, kako nije. Mama Biserka na tribinama diriguje, Drazen proslavlja koseve u stilu centarfora Liverpula, dok Aca Trica vozi avione i stepuje. Retko iritantan tandem u to vreme na jugoparketima.... dobijao je svoju porciju dražene majmune a aca čini mi se aco pedere. samo kukoču niko nije ništa ružno skandirao a i onom međedu iz čačka ćurčiću.sa njim je uvek bila sprdnja bez uvreda
December 14, 20178 yr Just now, bradilko said: dobijao je svoju porciju dražene majmune a aca čini mi se aco pedere. samo kukoču niko nije ništa ružno skandirao a i onom međedu iz čačka ćurčiću.sa njim je uvek bila sprdnja bez uvreda Pa, Toni je uvek bio iskulirani umetnik, Drazen se tesko kontrolisao, posebno kad dodje u Beograd. Radisav Curcic vise je bio razbacan nego medjed, dosta brz i mekana ruka za svoje fizicke performanse. Jednom je u Hali sportova ubacio Divcu 30 poena dok je igrao za Olimpiju.