May 24May 24 Vlade pati sto Panatinaikos nije tamo, a i sad prepricava sta je radio Kampaco kad je masio trece bacanje posto ne znamo, nismo gledali i samo on ima televizor u zgradi
May 24May 24 odlicna tekma je bila, verovatno bi bila i bolja da nisu na kraju sprecili real sudijama Edited May 24May 24 by uini
May 24May 24 32 minutes ago, Frank Pembleton said:Čekj Furnije MVP, a Piters?Furnije mvp turnira, a Piters mvp finala
May 24May 24 Popular Post Ubi novinar Arene Vezenkova engleskim, ovaj mu na kraju na savrsenom srpskom kaze "ne znam, brate, tesko mi je da pricam, pogotovo na engleskom".
May 24May 24 I Kusturica povređen izdominirao za Barsu u finalu protiv Reala.Sad tokom leta nazad u Vizelj.
May 24May 24 1 hour ago, MiddleClass said:Tajrik za Arenu - htjeo sam da odem negdje gdje me cijene Ali novinar koji je rešio da pokvari Tajriku trenutak podsećanjem na aprijatnosti u Partizanu
May 24May 24 Ono nikad nisam video da na plus 8 pred kraj maltene popijes izjednacenje za nekoliko sekundi na onaj nacin. Gadan je Real ali nije mogao vise ovaj put. Dobra sezona i final 4 i zasluzeno Oli.