May 24May 24 8 minutes ago, assignment said:Dve odluke pro Oli koje mogu da reše pobednika...Apsolutno. Nestvarno je šta su sudili Kampacu i u kom trenutku., Faliz je morao da produži pas - imao je Hezonju na čelu reketa.Odlično se pošibao Real sa onim što je imao na raspolaganju - poprilično ih je koštao onaj Skariolov eksperiment sa zonom na početku 4/4. Treći - četvrti centar Olimpijakosa odradio posao. Sve u svemu - super tekma :+1:
May 24May 24 Barcokas je dosta toga uradio da izgubi ovo ali je na kraju izvukao zeca iz sesira u Tajriku Dzonsu. Premalo je bilo igraca na klupi Reala veceras za nesto vise od tesnog poraza.
May 24May 24 1 minute ago, Defunctus said:Titula osovojena uprkos centarskoj liniji Milutinov-Tajrik, komicni su biliTajrik bio korektan s obzirom da ga je uveo u 4/4Hal i Milutinov ništa, posebno ovaj naš sasranko.Evan bog! Kam tu Red Star bro
May 24May 24 Sta ti je zivot, Tajrik od prognanog iz Partizana i 3/4 na klupi ulazi u finalu i biva jedan od kljucnih igraca u osvajanju EL
May 24May 24 Just now, Valk said:Evan bog! Kam tu Red Star broU ovo bi voleo da vidim - naročito delove sezone koje zaglavinja
May 24May 24 Realovci navikli da im se pušta svaki drugi faul u završnici, neka ih je sahranio Sreten
May 24May 24 pobedio grcki drek spanskog dreka. kakav je ovo nacin da se f4 odrzava u atini. sramota. ogadice mi pao/oli i atinu i grcku
May 24May 24 Pokrasti Real nije greh..greh je sto se time pomaze Gavrimunjakosu..ali svemir je tako hteo.
May 24May 24 Drago mi je zbog Tajrika, krivo mi zbog Ljulja, Deka i Kampaca. Mnogo simpaticnih igraca u finalu, neko je morao da izgubi