Jump to content
IGNORED

Španija i Katalonija

Lord Protector

Recommended Posts

Posted

Problem neki vatromet za nezavisnost Crne Gore?

Posted

Još od onih batinjanja sam nekako mišljenja da španska vlast iznenađujuće odlučno i uspešno ovo hendluje, odnosno da separatisti rade loše i nedovljno rešeno. Čak i ovo proglašenje, ne znam,  po vidnoj zebnji mase na trgu mislim da nisu spremni da od ove tačke teraju na način koji se sad tera. Mada kažem više onako kao dojam gledajući sa strane a pri tom ne poznam dovoljno lokalnu situaciju i finese.

Posted

WASHINGTON (Reuters) - The U.S. State Department, reacting to Spanish efforts to block a Catalan independence bid, said on Friday that Catalonia is an integral part of Spain and Washington backs Madrid’s efforts to keep the country united.

Posted (edited)

Nema tu nista od nezavisnosti na kratke staze, a bogumi ni na srednji rok... 

Edited by precog
Posted

WASHINGTON (Reuters) - The U.S. State Department, reacting to Spanish efforts to block a Catalan independence bid, said on Friday that Catalonia is an integral part of Spain and Washington backs Madrid’s efforts to keep the country united.

Eagleburger se u grobu prevrće. :(

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Posted

Drug Rahoj raspustio katalonski Generalitat, izbori 21. decembra.

Posted (edited)

Rahoj raspustio katalonsku skupstinu i raspisao izbore za 21. decembar.

jepse Toni  :fantom:

Edited by Majo
Posted

zeznuli su se katalonci, a lepo sam pitao drugara da li imaju oružje i da li ih podržavaju švabe, kaže jok, mi ćemo sami da se izborimo za slobodu, na kraju je pao dogovor, ja plaćam pivo kada budu nezavisni, a on do tada, tako da sam profitirao od tuđe nesreće

Posted

Sta je sledece na redu - da nindze apse u gluvo doba noci kolebljivog Puzdemona i ekipicu? Gde je, sta radi mladjahni Rufijan?

Posted

Sad se cuo sa najboljim katalonskim drugarom. Pita me koliko ovo sve lici na ono nase. On ne misli da ce ista lose da se desi, nego da i dalje igraju poker. Ali i kaze da su zbog razlika u misljenju u njegovoj okolini poslednjih nedelja napukla neka duga prijateljstva. Malo se.i tesi, kao ne moze sve tek tako da ode dodjavola, ljudi ipak zive normalne zivote, izlaze, rade 8 sati dnevno. Nisam mu na to nista rekao, nije mi to neka garancija, tako je i kod nas pocelo, ali ja i dalje ne verujem da ovo moze predaleko. Jednostavno mi je suvise sumanuta pomisao i nekako mi i dalje sve deluje usiljeno.

Posted

Sad se cuo sa najboljim katalonskim drugarom. Pita me koliko ovo sve lici na ono nase. On ne misli da ce ista lose da se desi, nego da i dalje igraju poker. Ali i kaze da su zbog razlika u misljenju u njegovoj okolini poslednjih nedelja napukla neka duga prijateljstva. Malo se.i tesi, kao ne moze sve tek tako da ode dodjavola, ljudi ipak zive normalne zivote, izlaze, rade 8 sati dnevno. Nisam mu na to nista rekao, nije mi to neka garancija, tako je i kod nas pocelo, ali ja i dalje ne verujem da ovo moze predaleko. Jednostavno mi je suvise sumanuta pomisao i nekako mi i dalje sve deluje usiljeno.

Meni nije. Jedan metak moze da promeni raspolozenje dok si rek'o Sarajevo.

• Create New...