March 8, 20187 yr Mou ne dolazi. Pochetinu bi se ostvario djecacki san a Conte bi naucio ove nase kako se igra odbrana.
March 8, 20187 yr Drvoseče iz Plzena primaju gol u zaustavnom vremenu I poluvremena E moj Đukiću, od koga si ti ispao. Inferiorna ekipa, Sporting dominirao celo prvo poluvreme. Čovek sam u petercu, samo je ćušnuo u gol. Edited March 8, 20187 yr by BlackGeorge
March 8, 20187 yr Ne, nego hoću da kažem da je Plzen go kurac od ekipe, i da nismo odigrali ništa protiv njih...kao da smo bili nezainteresovani. Sporting je dobra ekipa. BTW, odlična tekma u Rimu. 1 - 1 za par minuta dva gola. Edited March 8, 20187 yr by BlackGeorge
March 8, 20187 yr 1 minute ago, Ruxin said: Lol glupi djuka ne može da izbaci ni ekipu od koje je sporting bolji Sporting otaljava posao, protiv nedorasle ekipe. Ja pričam o Plzenju a ne o Sportingu veseljače
March 8, 20187 yr Ne znam, ali ja svakako merim hvatanje na zub u crnim đorđima. Radiša npr. ima odnos prema mučenom robertsonu od 0.4 blekdžordža
March 8, 20187 yr 1 minute ago, MiddleClass said: I za to je kriv Djuka! Pametnjakoviću Đukić je kriv što nije pripremio ekipu za revanš protiv drvoseča iz Češke. Mogli smo mi biti na njihovom mestu. A Dinamo Kijev je odlična ekipa. Lacio - Dinamo je odlična utakmica.