aram Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 bolje bih se zabavio da sam ovih dva sata peglao veš
ljakse Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Bezveze, ovo je moralo da se dobije. Kapiram da Krstičić nije uigran sa ostatkom, ali ostalo napred je bilo uglavnom jalovo, Kanga ili odsutan ili pokušava neke frljoke sa 40 metara, Pešić ne deluje pogodan za ono što je igrao danas, Boaći odsečen potpuno. Partizan dal nije hteo ili nije umeo, uglavnom potpuno bezopasno, osim onih padanja u 16 i valjanja po terenu, ništa od sexy napada.
pantelia Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Dajte screenshot baldisalih Milijasa i Sase Ilica :D
levi Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 sudija je opasno nervirao celo drugo poluvreme. kriterijum: da se ne vidi da navlačim za cigane Kako se to navlači a da se ne vidi majstore?
Ted Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) gledao samo prvo poluvreme, posle sam morao van. Zvezda bila nešto bolja, odnosno konkretnija. u drugom izgleda da ništa nisam propustio. Edited August 27, 2017 by Ted
Toni Sumaher Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Cica: G. Milojevicu, slazete li se da je Stojkovic spasio Partizan? Miloje:...i uveo ih u Evropu. Miloje, Miloje, nije ovo bilo ok.
Ratamahatta Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 K'o sto rekoh, 0-0/1-1. :D Pesic ne zna fudbala ni najmanje, Milijas mi se gadi, ili ne moze da dobaci do 16, ili balon, posle 2 minuta u igri se zaduvao. Radonja je fenomenalan u drugacijoj postavci igre, na malom prostoru ne dolazi do izrazaja. Jako smo lose stajali danas na terenu, Partizan fizicki bio sveziji, sve sto smo rujama sekli na sredini, ovde je bilo praznog prostora na sve strane, a tranzicija penis. Drugo poluvreme je bilo Juve Stabia - Pizzighettone. Ali ko ga jebe, ionako ovaj derbi vredi bod i po, onaj na prolece jedini bitan.
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ko je bio onaj debil sto je rekao da bi mogla biti dobra utakmica sa pregrst lijepih poteza
kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Kako se to navlači a da se ne vidi majstore?kad prekine kontru zbog dima od baklji npr no gledajući igru govno grujić je bio među nelošijim
levi Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 S kim igraju u Evropi pred sledeći derbi za 1,5 bod? I taj će znači biti kilav
ljakse Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Jako smo lose stajali danas na terenu, Partizan fizicki bio sveziji, sve sto smo rujama sekli na sredini, ovde je bilo praznog prostora na sve strane, a tranzicija penis. Ma taj defanzivni deo nije bio problem, uglavnom nisu prismdeli golu, ali napred smo bili kurac.
kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 S kim igraju u Evropi pred sledeći derbi za 1,5 bod? I taj će znači biti kilavposlednje kolo u le je 6dana pre derbija
Sandens Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 kad prekine kontru zbog dima od baklji npr no gledajući igru govno grujić je bio među nelošijim ozbiljno, covek ceka, ne smetaju mu dim i bakljada dok zvezda kruzi oko 16, cim je partizan krenuo u kontru prekida se igra.
Toni Sumaher Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Sad gledam ovaj kontakt sa Tawambom. To moze bez problema da se svira, i manji kontakti svirali su se protiv nas. Kako god, i sa penalom ne bismo dobili, bili smo uzasni. Ocekivao sam Zvezdin fizicki pad u drugom pol., ali mi smo se stisli i igrali bez dodatnog rizika. Edited August 27, 2017 by Toni Sumaher
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Nije jos bilo utakmice u kojoj Partizan nije brutalno pokraden
Recommended Posts