gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ni titulu ne priznajete, ko ješa šteta je samo što će sutra njiva biti u prvom planu, a ne igra i igrači. prvi put posle sto godina, oba tima dočekuju derbi nakon uspešnih euro putešestvija i vrlo lako može da se dogodi da utakmicu odluči 1 brazda, a ne vic™ Dobro, fakat je teren katastrofa, ali protiv Krasnodara je bilo dobrih poteza, cak i ako izostavimo golove.
bradilko Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Da, ali to je bilo samo prvih godinu dana, do utakmice sa Kairatombravo!ispao si duhovit i zasmejao si drugare..
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Dobro, fakat je teren katastrofa, ali protiv Krasnodara je bilo dobrih poteza, cak i ako izostavimo golove. sutra će biti tri puta gori. dobar potez će biti ako svi završe bez odlaska na banjicu™
levi Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ah kako kakis i osecas se superiorno.. ali stoji ti sve to uz lik i delo hronicar foruma? pregledaj stare postove u vezi grofa a i o prodaji grujica pa kenjaj. Ama nebitno Evo sve si u pravu, ali kakve to ima veze s bilo čim?
bradilko Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 jedno je vazno a to je da drincic ne igra jer.. moze da padne gol i u zaustavnom vremenu
bradilko Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ama nebitno Evo sve si u pravu, ali kakve to ima veze s bilo čim? zar nije neko pre mene zapoceo ovu temu?
Milosh76 Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 (edited) Porucnik je komentarisao da sad imao tim i trenera, a ti kums i el patron ste poceli raspravu... ako je bitno A ono sto je zaista bitno je da se vratimo temi... A mozda padne neki gol posle auta, pa bude svima zanimljivo... Edited August 26, 2017 by Milosh76
Jozef K. Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ali si zato hroničar foruma Umesto o utakmici, dolaziš da iznešeš svoje mišljenje o pisanju na forumu pre godinu dana, i još izmišljaš Čudim se tvome nastranom hobiju Dve godine je od Kairata. I dva meseca.
Milosh76 Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 ma jok.. :ziga: - Pantela akcija, kad je Nadj trazio ofsajd... Jedna od lepsih akcija i meni drazih golova, skoro kao Piksijev gol iz kornera ili Robijev gol sa Autokomande...
Cash Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ma jok.. :ziga: - Pantela akcija, kad je Nadj trazio ofsajd... Jedna od lepsih akcija i meni drazih golova, skoro kao Piksijev gol iz kornera ili Robijev gol sa Autokomande... Jel to bilo 2005 i cuvenih 1:1
James Marshall Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) I čuveni transparent na jugu: "Mi smo ***** najveće". Neka kišurina padala cijeli dan prije tekme. Edit: tj. Iznad juga, neki ludak spajdermen rasprostro sa krova tribine iznad glava svima, pa odskakutao na drugu tribinu. Grobarima je trebalo minut dva da skapiraju čemu se smije cijeli stadion, pa su onda potrgali, čak su išli i da uhvate NN počinioca. Edited August 26, 2017 by James Marshall
Recommended Posts