Jean-Luc Picard Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Eaglese ne volim ni kad pevaju "Hotel California", a kamoli kad igraju fudbal. S druge strane BB je naš, zato za Patse naravno.
Zizou Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 kome su naklonjeni forumaši večeras meni fila nekako simpatičnija kakvo pitanjeBilo bi lepo da DL Phile uradi ono sto su Giantsi onomad kad su svako malo tokom SB patosirali Brejdija. Nisam siguran da ce tako i biti, verovatnije mi je da uzimaju Patsi, FG Gostkowskog 3 sekunde pre kraja.
Frank Pembleton Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Naklonjen sam PHI , samo što mislim da će NEP da nekako nađe način da pobedi jbga......shiit has hit the fan....
omiljeni Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 ja ću valjda prvi put u životu navijati za eaglese. i mislim da dobijaju naši.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 1 minute ago, Zinedine Zidane said: kakvo pitanje Bilo bi lepo da DL Phile uradi ono sto su Giantsi onomad kad su svako malo tokom SB patosirali Brejdija. Nisam siguran da ce tako i biti, verovatnije mi je da uzimaju Patsi, FG Gostkowskog 3 sekunde pre kraja. meni simpa i jedni i drugi, al sam ja površni gledalac. fila je underdog, pa zato za njih
freakns Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 2 minutes ago, omiljeni said: ja ću valjda prvi put u životu navijati za eaglese. i mislim da dobijaju naši. otprilike Eaglesi su naravno odvratan tim, ali ni blizu Patrotsa. po cenu trpljenja Grandija, ipak Eagles
Nesh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Navijam za NE, dobijaju Eaglesi. Kvota da uzimaju 2.65. Steta je sto tu nije Wentz. Renne, jel si uplatio?
Grandilof Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 19 hours ago, Frank Pembleton said: Hall of Fame, Class of 2018: Randy Moss, Brian Urlacher, Ray Lewis, Brian Dawkins, Terrell Owens, Jerry Kramer, Robert Brazile and Bobby Beathard. BDawk i Donny Mac, igraci zbog kojih sam i poceo da navijam za te koje navijam. Necu se izjasnjavati pre kraja tekme, samo cu reci da izgoreh ko zna koliko unazad, a jos vise od 3 sata do utakmice...
Frank Pembleton Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 BDawk i Donny Mac, igraci zbog kojih sam i poceo da navijam za te koje navijam. Necu se izjasnjavati pre kraja tekme, samo cu reci da izgoreh ko zna koliko unazad, a jos vise od 3 sata do utakmice...Svaka vam čast za ovu sezonu.Ipak vam je HC proveo jedno vreme vatajući beleške u dobrom klubu [emoji16]
Grandilof Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Sinoc je popularni traktorista drzao moleban za nase na nagovor njegovog jelte dugogodisnjeg backupa.
teacher Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 20 hours ago, Frank Pembleton said: Hall of Fame, Class of 2018: Randy Moss, Brian Urlacher, Ray Lewis, Brian Dawkins, Terrell Owens, Jerry Kramer, Robert Brazile and Bobby Beathard. ...shiit has hit the fan.... nikad gora klasa, urlacher 0 prstena, dawkins 0, to 0, moss 0... mislim, odlični igrači, top level igrači u svom prajmu, urlacher i moss jedni od najboljih ikada na toj poziciji, ali ništa u vitrini, jbg.
teacher Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 ne znam da li gledate program pred sb, ali evo upravo shaggy sa stingom. bolje da su pustili našu didi da objasni neke stvari...
renne Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 1 hour ago, Nesh said: Navijam za NE, dobijaju Eaglesi. Kvota da uzimaju 2.65. Steta je sto tu nije Wentz. Renne, jel si uplatio? Nisam, jako sam loše rapoložen nekih privatnih stvari radi, mislim da neću ni gledati
Frank Pembleton Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 1 hour ago, omiljeni said: ja ću valjda prvi put u životu navijati za eaglese. i mislim da dobijaju naši. Eto.I oborio si onaj forum....
Nesh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 24 minutes ago, renne said: Nisam, jako sam loše rapoložen nekih privatnih stvari radi, mislim da neću ni gledati E bre...drži se!
Recommended Posts