Timmy Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ko zna koji put me na isti nacin iznervirase Brejdi i patriote. Kad ce napokon izgubiti neki izgubljen mec, dosadise i bobu i narodu. Dal sta moze Filadelfija?
Jean-Luc Picard Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ako se metorska kiša ne pojavi na pravom mestu u pravo vreme, moraće se navijati za Beličika...što gaže Tičer, ipak on ima svoje prste u sva četiri NYG prstena.
Strahan Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Shurmur i zvanično Sent from my iPhone using Tapatalk
omiljeni Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 On 1/14/2018 at 9:07 PM, renne said: I to je tačno Edit: hteo sam reći da sudije ne greše samo u korist NE, kako je ovde opšte prihvaćen aksiom greške sudija su nekako random pa na kraju utakmice uglavnom ispadne da se međusobno poništile. npr sudije zeznu Chiefse kad dosude forward progress kod onog Mariotinog fumbla, ali zeznu i Titanse kad kod povrede Kelcea previde čist fumble. kad sudije greše u korist NE onda je to bude one-sided pljačka koja rešava utakmicu. ali da, generalno si u pravu, greše sudije i u korist drugih. i svi su isti.
3opge Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) 5 minutes ago, omiljeni said: greške sudija su nekako random pa na kraju utakmice uglavnom ispadne da se međusobno poništile. npr sudije zeznu Chiefse kad dosude forward progress kod onog Mariotinog fumbla, ali zeznu i Titanse kad kod povrede Kelcea previde čist fumble. kad sudije greše u korist NE onda je to bude one-sided pljačka koja rešava utakmicu. ali da, generalno si u pravu, greše sudije i u korist drugih. i svi su isti. daj odluci se, jel su sada varali ili su im sudije pomogle? mozda je Brady ispumpavao lopte? ili je Belacek koristio crnu magiju? Edited January 23, 2018 by 3opge
Nesh Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ja sam danas opet gledao i onaj fumble mi nije jasan...Zasto je zaustavljena igra? Ticher rece da je sudija dosudio fumble pre pistaljke, ja sam danas bas obratio paznju, igrac Jaguarsa je uzeo loptu, pao na zemlju, niko ga nije dodirnuo, ustao i nastavio da trci...Nisam cuo kad je sudija prekinuo igru, ali zasto je prekinuo, to ne razumem... Stvaro ne kapiram...
Grandilof Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Zasto je zaustavljeno ? Prosto, da Jaguarsi ne bi postigli TD. Ovako pistaljka i sudi down by contact, pa ko ga sljivi. A u sustini je trebalo da se pusti ceo play pa onda da pregledaju je li bio down, sto kako si rekao u ovom slucaju nije bio, jer kad je dobio possesion Lewis ga nije ni dotakao.
ducca Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Srbin u Washingtonu, nov ugovor, 71 milka garantovana, payday https://twitter.com/rapsheet/status/958530700755521541 https://twitter.com/rapsheet/status/958544387188903941
Frank Pembleton Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Srbin pobedijoooo...shiit has hit the fan....
Frank Pembleton Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Ja sam ga video na utakmici sa JAX koliko se sećam....
omiljeni Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 36 minutes ago, teacher said: jebo ga i fudbal i pare i sve a moglo ga je nešto, ko ostalu čeljad, da spršti na džadi, o čemu svjedoče ođe prisutni spomenici sa volanima.
Frank Pembleton Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Hall of Fame, Class of 2018: Randy Moss, Brian Urlacher, Ray Lewis, Brian Dawkins, Terrell Owens, Jerry Kramer, Robert Brazile and Bobby Beathard....shiit has hit the fan....
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 kome su naklonjeni forumaši večeras meni fila nekako simpatičnija
Recommended Posts