James Marshall Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Navlači se priča da će doći do njihovog rijuniona.
teacher Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 5 minutes ago, James Marshall said: Navlači se priča da će doći do njihovog rijuniona. ne bih voleo, eli je derek jeter fudbala. samo što su giantsi kurac na biciklu a yankeesi su first class organization.
Zizou Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 ironija je da se eli zauzeo za njega i da je to prelomilo da ga stave za hc-a. tamo negde, okupan u suncu floride, coughlin se smeje i uživa.Da, sad si me podsetio. Covek ga je podrzao tada a ovaj je zauzvrat pokazao da nema trunke integriteta. Da barem isprobavaju nekog ozbiljnog prospecta ova odluka bi imala neke logike ali jebeni Geno Smith.
Frank Pembleton Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Sad da ga vrate u GB ;-) ....shit has hit the fan ....
Strahan Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Obrukali su se giantsi ovim potezom neviđeno. Nije mi jasno kako je ovo prošlo kod Mare i Tischa ?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Mike Francesa Destroys Ben McAdoo https://omny.fm/shows/mike-francesa/mike-francesa-destroys-ben-mcadoo
teacher Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Obrukali su se giantsi ovim potezom neviđeno. Nije mi jasno kako je ovo prošlo kod Mare i Tischa ?! Sent from my iPhone using TapatalkMcAdoo je navodno imao podršku vlasnika i GM-a. Govna sviSent from my Moto G (5) using Tapatalk
Frank Pembleton Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 5 minutes ago, teacher said: McAdoo je navodno imao podršku vlasnika i GM-a. Govna svi Sent from my Moto G (5) using Tapatalk Pa naravno, de ce on to sam...
omiljeni Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Ma cirkus. Debilana otprilike na NBA nivou. Ali slagao bih kad bih rekao da ne uživam u situacijiTM
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Nije lako biti navijač NYG ovih dana, a ako si pored toga još i navijač West Ham Uniteda, onda je to prava noćna mora.
teacher Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 izgleda da je mcadoo potpuno odlepio, sad mara tvrdi da nije znao za odluku. Quote John Mara: I wish I could have been here when it was all going down. I did not expect Eli to react by not saying go ahead and start the other guys. That took me by surprise.
teacher Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 3 minutes ago, Venom said: Kako da ne :D jadničak, uhvatili ga mangupi na brzinu, a on nosio tetki lek, nije znao da mu benčuju qb-a
James Marshall Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Vrlo popularna igra zvana "baci kolegu pod autobus"
Venom Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 McAdoo moze da dobije nogu, Maru bi mogli da mrze dok bude vlasnik (a.k.a. do kraja zivota), tako da nista cudno.
Recommended Posts