Jump to content
IGNORED

NFL 2017

Zverilla

Recommended Posts

Posted

ono hvatanje maske je bilo za diskvalifikaciju takodje, valjda cekaju suci da mu slomi kicmu

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

136

• Frank Pembleton

120

• teacher

107

• freakns

82

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tony Romo je lagano najbolji color analyst u istoriji NFL prenosa. 

Posted
4 hours ago, freakns said:

Dobar je....

Posted
17 hours ago, freakns said:

Apsolutno.

Posted

govno govnjavo od govana zalizano. nema, čim nešto dodirne grin bej, odmah se zna šta je i kako je.

Posted

“Coach McAdoo told me I could continue to start while Geno and Davis are given an opportunity to play,” Manning said. “My feeling is that if you are going to play the other guys, play them. Starting just to keep the streak going and knowing you won’t finish the game and have a chance to win it is pointless to me, and it tarnishes the streak. Like I always have, I will be ready to play if and when I am needed. I will help Geno and Davis prepare to play as well as they possibly can.”

Posted

jbt, ali kad je govnetu eli problem. važi druže, nakon što se godinama ti i gm pokušavali da ga ubijete.

Posted

Bar da su dali Webb-u da se igra. 

Posted
2 hours ago, teacher said:

govno govnjavo od govana zalizano. nema, čim nešto dodirne grin bej, odmah se zna šta je i kako je.

Nemoj taaako...

inače slažem se da je ovo svinjarija...

Posted

skroz legitimno. Geno Smith je sprdnja, ali daj da vidis imas li sta od Webb-a, jer Eli ima 36-37 godina, znaci nece igrati jos 10 godina. 

Posted

daj bre, gleda ga na treningu svaki dan, svaki dan je s njime na sastancima, svaki dan gleda snimke treninga i sad mu odjednom treba da vidi kako webb izgleda na terenu. 

dakle, nakon pokušaja ubistva mvp-a, dali su mu da igra sa prvom hvatačkom opcijom rođerom luisom, feature rb orleans darkvom i linijom sklepanom od probušenih nfl kurtona. u sezoni kad nema šanse ni za šta, trebali su bar sačuvati dostojanstvo i klasu, ali izgleda da nisu uspeli nijedno ni drugo. 

Posted

Zalizanog mamlaza je trebalo otpustiti posle drugog kola. U stvari, nije mi jasno kako im je palo napamet da ga stave za HC in the first place. MVP ponovo pokazao klasu.

Posted
27 minutes ago, Zinedine Zidane said:

Zalizanog mamlaza je trebalo otpustiti posle drugog kola. U stvari, nije mi jasno kako im je palo napamet da ga stave za HC in the first place. MVP ponovo pokazao klasu.

ironija je da se eli zauzeo za njega i da je to prelomilo da ga stave za hc-a. tamo negde, okupan u suncu floride, coughlin se smeje i uživa.