Mercuzzio Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) Jos gore, navodno je kicma u pitanju. Update: Saints RB Daniel Lasco has a spine injury. He has been transported to area hospital. He has feeling in his extremities per press box announcement. Edited November 12, 2017 by Mercuzzio
Strahan Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 gledam giantse @ 49ers i pitam se kako je realno da su nyg u ovakvom raspadu
Jean-Luc Picard Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 gledam giantse @ 49ers i pitam se kako je realno da su nyg u ovakvom raspadu Evidentno je da tu postoji grupa igrača u odbrani, u sekonderiju prvenstveno rekao bih, koji bojkotuju Makadua. Jankins, Apple, DRC...verovatno ima još.
bradilko Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 milina je gledati patriote đaba ih neki mrze
Apollo Creed Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 odličan™ čelendž johna foxa... :lol: kakav bilmez
freakns Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 omiljeni.... oj omiljeni! Omiljeni!! OMILJENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAVI SE OMILJENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
James Marshall Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) Evidentno je da tu postoji grupa igrača u odbrani, u sekonderiju prvenstveno rekao bih, koji bojkotuju Makadua. Jankins, Apple, DRC...verovatno ima još. Sad sam pogledao ona dva dugačka TD što su primili, kakva kvalitetna kurcobolja od strane Dž. Dženkinsa, kapiram da na treningu KK Žitko bude oštrijih duela. Edited November 13, 2017 by James Marshall
Jean-Luc Picard Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Sad sam pogledao ona dva dugačka TD što su primili, kakva kvalitetna kurcobolja od strane Dž. Dženkinsa, kapiram da na treningu KK Žitko bude oštrijih duela. Slično je bilo prošle nedelje protiv Ramsa, ako imaš priliku baci pogled. Dženkins je bio pod suspenzijom ali su se "istakli" Apple i Collins.
Nesh Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Mozda je za komentatore, ali ovo biva prevzilazi sve granice, Presao je pet jardi i biva oboren. Gde su ovaj Mihailo i svi posle nega naucili to. Pa jel Vuk Karadzic stulom obara runing beka, pa ovaj biva oboren? Da, gledam na Sportklubu. :( Edited November 14, 2017 by Nesh
Frank Pembleton Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Jbga nije ti lako... Ja nekom gimnastikom našao hrvatski SK i zabo NFL i ovi su bar zabavni, a izgleda mi i informisaniji... ...shit has hit the fan...
freakns Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 dobro bre, sta je s Omiljenim? ja se brinem :o
Frank Pembleton Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 dobro bre, sta je s Omiljenim? ja se brinem :o Ne postizava...
Recommended Posts