Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Za pobedu u ovakvoj utakmici treba i sreće a nje nije bilo, naprotiv. Rezultat nerealan™, fudbal onako, za 10 godina će se sećati samo Realovih golova.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
Just now, copkillah said:
12 minutes ago, MiddleClass said:

Ma ne vidi se povreda na snimku. Rame je stradalo. 

I vidi se da pomocnik i Ramos pricaju, ovaj se smjeska dok razgovaraju a ppp bi da ga lincuje. emoji3.png

Sreća pa te znam toliko da si trol

Nemoj ga onda kvotovati.

Posted

Veliki sampioni i najbolji ikada, da se podsetimo. Uzivajte:

Posted (edited)

Ja odbijam da poverujem da je ovaj Real najbolji ikada i te teske neboluze koje vi pisete. Srecom imam oci i znam sta sam gledao. Guraju ih sudije neverovatno, povredjeni u drugim ekipa i jos ih kenja za sve pare.

A gledao sam svaki njihov dvomec sticajem okolnosti, i navescu nagori primer. Ono protiv Bayerna je bila oruzana pljacka, Lewu su prebili da im se slucajno ne ponovi epizoda iz Dortmunda, onako moze i moja baba da igra odbranu. Scena kad mu se Carvajal okacio na ramena i kad Marcelo (a 3 sudije ga gledaju) igra rukom su penali u bilo kom univerzumu, a ono kad Ramos masi loptu je jedno sest puta crnji start nego nas simulatorom Vasqezom. I pored toga ih ljudi bez pola ekipe oduce od fudbala. 

Naravno da nisu sve penali ali evo tih situacija, krivo mi samo sto su sve poskidali u HD, a bili svi snimci, jebem ti takmicenje gde ne mozes ni krstene highlightse da pogledas u danasnje vreme...

Sada vidim da Meazza okacio prvi video, ali evo svih sa tog dvomeca ne znam da li ima gore  

Edited by Grandilof
Posted

Da je to samo ove sezone pa ni po jada.

Posted
7 minutes ago, Meazza said:

Veliki sampioni i najbolji ikada, da se podsetimo. Uzivajte:

Al ga izmontira foro blaugrana, mogli bi sad za svoj klub da naprave jednu ovakvu kompilaciju za oskara :D

Posted (edited)
23 minutes ago, Majo said:

Al ga izmontira foro blaugrana, mogli bi sad za svoj klub da naprave jednu ovakvu kompilaciju za oskara :D

Dobro, neke stvari jesu glupe, ali recimo cist ofsajd Krosa pre penala protiv PSG nisu ni prikazali, to mi je bilo zanimljivo. Ali da ih sudije nevidjeno guraju mislim da je svima ocigledno.

Edited by Meazza
Posted

Ramos 'ladno igrač utakmice, kakav Bejl.

Prvo elimiminisao Salaha, a zatim ošamutio gošu pred ono kiksiranje

Posted
4 minutes ago, Meazza said:

Dobro, neke stvari jesu glupe, ali recimo cist ofsajd Krosa pre penala protiv PSG nisu ni prikazali, to mi je bilo zanimljivo. Ali da ih sudije nevidjeno guraju mislim da je svima ocigledno.

Uopste nisam rekao da su glupe, moj komentar je isao na adresu onog koji je sastavio klip - foro blaugrana. Da su ga napravile jorgandzije, ne bih nista rekao.

Posted
5 minutes ago, Filozof manijak said:

Ramos 'ladno igrač utakmice, kakav Bejl.

Prvo elimiminisao Salaha, a zatim ošamutio gošu pred ono kiksiranje

Ramos je igrac decenije u Realu, kakva crna Kristina, koja se juce posrala na osvajanje titule na najjadniji moguci nacin. Bednik bio i ostao.

Posted

Ronaldo je u Realu imao i dosta srece da njegov tim u tri finala pobedi kada se on nije video na terenu. Jedino je protiv Juventusa bio na nivou. 

Posted
1 minute ago, Meazza said:

Ronaldo je u Realu imao i dosta srece da njegov tim u tri finala pobedi kada se on nije video na terenu. Jedino je protiv Juventusa bio na nivou. 

Kao i u reprezentaciji, bolje da promeni ime u Kajmaknaldo. 

Posted

Kristina je igrač kojeg nikad ne bih voleo imati u svom timu, da sam kao neki trener/selektor (bez obzira na njegove sposobnosti i mogućnosti). Tolika samoživost i egoizam su mi  prosto neshvatljiv, a i njegovi performansi u najbitnijim utakmicama su jako loši

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...