Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Jebo vas Salah. Preće u Real na ljeto, izgrliće se sa Ramosom ko sa bratom, narednog maja podići ušatog... :fantom:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Upravo je u tome problem druže. Lepo si sažeo sav besmisao ove i ovakve CL.

Posted
1 minute ago, Redoran said:

Nije to samo poblem CL, nego i vecine liga. PSG, Juve, Bajern... ostatak lige tesko da moze da skupi najboljih 11 koji bi im parirali otprilike.

Posted

Lijepo je uvijek kad Liverpul  izgubi. Mada ne i kad Real pobjedi...

Nisam gledao pa ne znam sta se tacno desilo izmedju Ramosa i Salaha, ali svejedno, bas bezveze ako je Salah teze povrijedjen :/

Posted

pa eno ti tvit na prethodnoj strani, imas tu video...

Posted

Znam da se moze naci, ali ne zelim da vidim kako se neko tesko povrijedjuje. Spreman sam da pretpostavim da je Ramos djubre

Posted
9 minutes ago, Meazza said:

Nije to samo poblem CL, nego i vecine liga. PSG, Juve, Bajern... ostatak lige tesko da moze da skupi najboljih 11 koji bi im parirali otprilike.

Zato ljudi gledaju PL

Posted
13 minutes ago, ToniAdams said:

da, bas je to klopovljeva filozofija

Po broju primljenih golova se valjda vidi.

Posted
1 minute ago, MancMellow said:

Zato ljudi gledaju PL

Nazalost. :D

Posted (edited)
18 minutes ago, Redoran said:

16 minutes ago, Meazza said:

Ovo su opet navijacki stavovi koliko god mislili da nisu. Ko se divio Mesijevoj Barsi nije mu smetao Ovrebo ili slicne kradje. Barsa se bez mrlje proglasavala za najbolji tim ikad. Ko sto ljudima nisu smetale kradje protiv Rome i Sitija i nacin na koji je Lpul stigao u finale. Jbg, Real je odvratan/veliki, Liverpul je cool/mali i zbog toga dvostruki arsini i to mi je jasno. 

Ove tri LŠ u nizu su pisanje istorije. Meni je to fascinantno. Kao i Rodzerovih 20 GS iako hejteri sporta kazu u nikad laksoj konkurenciji. Isto ko sto bih volio da Golden Stejt uzme 7 u nizu iako hejteri sporta tvrde da se Djurant usrao u ligu prelaskom u GSW.

Juve, PSZ, Bajern... mogu gaziti u slabim prvenstvima. Gdje su oni stvarno vidimo kad izadju u Evropu - to je jedino mjerilo.

Edited by MiddleClass
Posted
4 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:

Znam da se moze naci, ali ne zelim da vidim kako se neko tesko povrijedjuje. Spreman sam da pretpostavim da je Ramos djubre

Ma ne vidi se povreda na snimku. Rame je stradalo. 

I vidi se da pomocnik i Ramos pricaju, ovaj se smjeska dok razgovaraju a ppp bi da ga lincuje. :D

Posted
7 hours ago, Facundo Orellana said:

+1000000

Hebeni Real, koliko su bogati, toliko imaju i sreće.  4 Lš u 5 godina, a samo jedna Primera. Prosto je neverovatno kakve su im kamikaze bili protivnici ove sezone.

KarijesTM, Ulreich....

Bale:ziga:

Za ljubitelje engleske NBDL fudbalske lige, u poslednjih 10 sezona: 

LŠ su 7 puta osvajali Real ili Barsa, LE 6 puta Sevilja ili Atletiko, od engleskih klubova Čelzi jednom LŠ, Čelzi i Junajted po jednom LE.

Ne kiti se tudjim perjem. Fudbal je Madrid! (Atletiko i Real)

Barsa je pusiona. :fantom:

Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

Ovo su opet navijacki stavovi koliko god mislili da nisu. Ko se divio Mesijevoj Barsi nije mu smetao Ovrebo ili slicne kradje. Barsa se bez mrlje proglasavala za najbolji tim ikad. Ko sto ljudima nisu smetale kradje protiv Rome i Sitija i nacin na koji je Lpul stigao u finale. Jbg, Real je odvratan, Liverpul je cool i zbog toga dvostruki arsini i to mi je jasno. 

Ove tri LŠ u nizu su pisanje istorije. Meni je to fascinantno. Kao i Rodzerovih 20 GS iako hejteri sporta kazu u nikad laksoj konkurenciji. Isto ko sto bih volio da Golden Stejt uzme 7 u nizu iako hejteri sporta tvrde da se Djurant usrao u ligu prelaskom u GSW.

Juve, PSZ, Bajern... mogu gaziti u slabim prvenstvima. Gdje su oni stvarno vidimo kad izadju u Evropu - to je jedino mjerilo.

+1

Posted
5 minutes ago, MiddleClass said:

Ovo su opet navijacki stavovi koliko god mislili da nisu. Ko se divio Mesijevoj Barsi nije mu smetao Ovrebo ili slicne kradje. Barsa se bez mrlje proglasavala za najbolji tim ikad. Ko sto ljudima nisu smetale kradje protiv Rome i Sitija i nacin na koji je Lpul stigao u finale. Jbg, Real je odvratan, Liverpul je cool i zbog toga dvostruki arsini i to mi je jasno. 

ma da, niđe veze sa ociglednom namerom kapitena da povredi najboljeg protivnickog igraca, a malo kasnije i golmana

Posted

Ma ne vidi se povreda na snimku. Rame je stradalo. 

I vidi se da pomocnik i Ramos pricaju, ovaj se smjeska dok razgovaraju a ppp bi da ga lincuje. [emoji3]
Sreća pa te znam toliko da si trol
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...