Weenie Pooh Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 9 minutes ago, 189- said: https://i.imgur.com/tcUZBqu.gifv Krvnik Ronaldo Nema pravde za simpatičke pariske entuzijaste.
borris_ Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 2 minutes ago, cvrlle said: a koje su garancije za ovo? Duzina ugovora, plata itd itd
borris_ Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Zadnji put kada smo izgubili 3-1 od Reala u prvoj utakmic, na kraju smo dobili 4-1. Neka se istorija ponovi.
cvrlle Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 @borris_ hoces da kazes da je u barseloni imao kratak ugovor i malu platu?
borris_ Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 U Barceloni je imao klauzulu™ koje su ovdje zabranjene. Mislim, zavrsice on kad tad u Realu ali ne vjerujem da ce se to desiti ove godine.
JohnnyD Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) Nejmar nije imao sa kim da igra. A zajebo sam se kad sam mislio da PSG nema sredinu, oni ustvari nemaju ni odbranu. Uglavnom, Real je pritisno opasno u drugom poluvremenu nakon sto je PSG bio mnogo bolji celu tekmu, tako da "rezultat iz real". Pokazalo se da Bejl moze da ustane i nakon 6-mesecne kome i dodje pravo na teren i da mnogo znaci. Edited February 14, 2018 by JohnnyD
borris_ Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Real mnogo bolje koristi svoj "momenat". Ovo su utakmice gdje obe ekipe naizmjenicno imaju pritisak. PSG u ovakvim utakmicama to mnogo slaboje iskoristava od Reala.
Mark Rothko Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) Kaže mi drugar da je u Marseju trenutno vatromet i slavlje na ulicama. E sad, da li je to zbog Zidana ili što ne vole PSG Zidan je dosta rizikovao poslednjih desetak minuta kada je umesto igrača koji kvare igru i vrše presing ubacio krila, igrače koji uglavnom igraju samo napad. Isplatilo se. Ne bih se složio da PSŽ nema sredinu i odbranu, to je baš fino skockan tim napravljen da uzme CL. Biće odlična tekma i u revanšu. Edited February 14, 2018 by Mark Rothko
borris_ Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) Marseille, sta reci. Na tribini su mnogo inventivniji. Prosle godine su poslije Barcelone su samo napisali, "6-1: rêvons plus grand" (deviza PSG-a). To je bilo odlicno. Edited February 14, 2018 by borris_
Lancia Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Kao i u Barseloni, Emeri je opet izostavio Di Mariu. Nikad trener.
Toni Sumaher Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 PSG moze da zabode dva komada, ali ce da primi barem jedan. Sanse za prolaz su male. Real je kesa ove godine, ali zna da igra ovakve dvomece, posebno nakon dva razlike.
Grandilof Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 11 minutes ago, JohnnyD said: Nejmar nije imao sa kim da igra. A zajebo sam se kad sam mislio da PSG nema sredinu, oni ustvari nemaju ni odbranu. Uglavnom, Real je pritisno opasno u drugom poluvremenu nakon sto je PSG bio mnogo bolji celu tekmu, tako da "rezultat iz real". Pokazalo se da Bejl moze da ustane i nakon 6-mesecne kome i dodje pravo na teren i da mnogo znaci. Real pritisnuo u drugom poluvremenu ? Pa oni do 80. minuta u drugom nista nisu radil. Bale igra vec 2 meseca i po meni malo neopravdano ga kritikuju. Ma tu se moralo naci mesta za Draxlera takdoje.
JohnnyD Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Just now, Grandilof said: Real pritisnuo u drugom poluvremenu ? Pa oni do 80. minuta u drugom nista nisu radil. Bale igra vec 2 meseca i po meni malo neopravdano ga kritikuju. Ma tu se moralo naci mesta za Draxlera takdoje. Ne znam da li smo gledali istu utakmicu, ali igrale su se viktorije dobrih 15 minuta pre drugog gola reala. Ogromna nadmoc Reala na sredini, znaci PSG bukvalno nije presao centar.
ToniAdams Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 taj nedokazani klinac im je danas bio pola tima.
Recommended Posts