goofs Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Pomesao si nesto, 2013. je tek dosao u Kg, i to posle EP gde ga je Duda vodio kao potpunog anonimusa.
Nikodije Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 u pravu ste, 2013.je presao u rkg, mogao sam odmah da proverim na vikipediji.
Joe D Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Nije bas bio potpuni anonimus, ali niko nije hteo da ga potpise. Bio je on u Zvezdi u Uvalinovoj sezoni, pa na kraju nije potpisao ugovor iz nekog razloga. Bio je i u Partizanu na nekim probama. Duda ga je doveo iz univerzitetske na preporuku zajedno sa Krsticem Nemanjom.
Geo Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Šta da ti kažem, uživaj u Mutinoj magijitm ove godine. Da uzivacu gledajuci , Pecarskog, Aranitovica, Gosa, nadam se i nekog novog Vanju ... Bice tu dosta izgubljenih utakmica i individualnih gresaka , ali opet je lakse sve to svariti jer postoji neki smisao (plan, perspektiva)... Edited September 22, 2017 by Geo
Filozof manijak Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Svakako ćemo rezimirati na kraju sezone. Što se tiče plana i perspektive, tu sam još već skeptik (uzimajući u obzir poznavanje Mute i napredne nam uprave)
Geo Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 A kakva je bila uprava sto je sultanu odnela glavu debelog na svilenom jastuku a saopstenja su joj se samo svodila na "Hvala Vucicu" ? Od dve godine uzaludno bacenih ne postoji gora perspektiva, tako da na tom polju u najgorem scenariju mogu biti samo isti ...
Timmy Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Ko je onaj kosmati na klipu, ne vidim ga na spisku igraca. Isti Zeka Milisav :D A rezervisao sam malopre dve karte za Fener. Red je da se poklonim Zeljku i Janu. Moram da idem da pokupim, al ne znam gde je ticketline u Milutina Milankovica 1. Sa koje strane se ulazi, zna li ko?
Toni Sumaher Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 A kakva je bila uprava sto je sultanu odnela glavu debelog na svilenom jastuku a saopstenja su joj se samo svodila na "Hvala Vucicu" ? Od dve godine uzaludno bacenih ne postoji gora perspektiva, tako da na tom polju u najgorem scenariju mogu biti samo isti ... Ovo potpisujem. Realno bacene godine.
MangupIzCivilstva Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Ne bih da mracim, ali meni se Mutavi nimalo ne svidja. To oslobadjanje i rastrcavanje dece ce da se pretvori u kaubojstinu i lezilebovanje. Cuj Salic i Vanja hoce da treniraju ozbiljno, pa treninzi kod Mute su smehotres. Evo vrtim sad po glavi, ne secam se koji to igrac, osim ponekog crnca, je eksplodirao kod Mute u Radnickom, toliko da se moglo reci da je spreman evropski igrac nakon sezone? Pa njemu je Boban bio neupotrebljiv (dobro, ajde, to je bio Boban pre Miloja), Jovic mu je bio treci plej, Kalina metiljav, Dragan je eksplodirao tek u Partizanu, Cakarevic je ispao bolid. Ko jos? Od cele ove plejade Dulovih i Radonjinih igraca u nasoj (ali i drugim reprezentacijama) koga Muta ima, Stefana Bircevica? Pravicemo mi Duloa od blata jos dosta dugo. Napravio je on od od ludog Birce reprezentativca kud ces vise :D Edited September 22, 2017 by MangupIzCivilstva
Timmy Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Opet Geo ignorise cinjenicu kakav Partizan su DV i PSD ostavili. Pekovic je bar spasio klub od gasenja i stavio Micu Berica idealnog coveka da vodi klub. Onda je napredni olos zajahao i kraj...
copkillah Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Zli Dulo ostavio haos, jadni Peka čistio govna golim rukama ali nije mogao više od toga :(
Timmy Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Jel se sprdate ili stvarno toliko kratka pamet. Jebote.
Filozof manijak Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Ovo potpisujem. Realno bacene godine. Avi mislite da naredne godine neće biti bačene? Da je ovo kao početak preporoda KK, pod Mutom i novim predsednikom kluba?
Timmy Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Samo kad smo Pekovica ratosiljali. Vraticemo se u zlatna PSD vremena... Mada, koliko su upropastili klub za to kratko vreme da nam sad ni Dulo ne bi pomogao :(
Recommended Posts