Geo Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Dobar je, ipak mu je ovo prva sezona u evropi i profesionalna generalno .... Mada, po meni on vise naginje dvojci i posle ove dve odgledane utakmice mi je malo jasnije zasto su odlucili da dovedu jos jednog amerikanca na kecu ...
ZokiAsov Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Dobili klasik 83:76 u simpaticnoj utakmici ... (mi bez Novice oni bez Zorica) Gos odlican u odnosu na bledo izdanje sinoc, Caki igra za sve pare (12reb,4st,4as), Pecarski ozbiljan talenat , Marinkovic zadovoljavajuci ... ostali nisu vredni pomena... Kakanj? Je l Djoko ostao na parketu do trece cetvrtine?
Geo Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Kakanj igrao samo pet minuta i naravno nista nije uradio, Djoko oko15 i ajd da kazem prelazna ocena za nekog aba rezervnog centra ... Fali tu jedan ozbiljan igrac, koliko sam skontao Mutu posle utakmice nece se predugo cekati ova dvojica ... p.s. Veceras smo razbili CIbonu u skoku(posebno ofanzivnom) ali to nisu radili ova dvojica vec Caki, Gos,Gavrilovic, mali Pecarski ... Edited September 21, 2017 by Geo
Nebojsa Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 muta je doslovce rekao posle meca da ce da vidi jos malo kako ce doticna dvojica da se pokazu i da "nece da gubi vreme". cini mi se da sveukupno obojica nisu odigrali duze od 15 minuta - dakle igramo "tzv small ball" muta jos rece da ima obavezu da gura "ovo dvoje dece 2000. godiste" (pecarski i tadic), sto je, barem meni, sjajna vest. geo fino sumirao sve ostalo, dodao bih jos da i mali tadic deluje jako interesantno, bio je na parketu mozda i dobrih 15ak minuta - nadam se da nece biti prekobrojan.
goofs Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Zar mi nismo ispali iz ovog superkupa?! Kako smo sad igrali sa Cibonom?
goofs Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 There will be no games for third, fifth and seventh place played. http://www.aba-liga.com/competitionsystem_supercup.php
Timmy Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Ovo su prijateljske utakmice, ne spadaju u superkup. Dogovor klubova unapred da i porazeni prvog dana iskoriste priliku za jos koju tekmu kad su vec svi tu.
Toni Sumaher Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Kakanj igrao samo pet minuta i naravno nista nije uradio, Djoko oko15 i ajd da kazem prelazna ocena za nekog aba rezervnog centra ... Fali tu jedan ozbiljan igrac, koliko sam skontao Mutu posle utakmice nece se predugo cekati ova dvojica ... p.s. Veceras smo razbili CIbonu u skoku(posebno ofanzivnom) ali to nisu radili ova dvojica vec Caki, Gos,Gavrilovic, mali Pecarski ... Mozda...da odigra max 10 minuta po utakmici. Gledao sam samo prvo poluvreme, za to vreme pokazao je balvanizam impresivnih razmera.
Geo Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Dobro, ima samo 22godine, drvna gradja svakako ali mozda moze da se obradi da bude koristan u rotaciji i veca je perspektiva od nesretnog Obrada... Bitno je da izgleda ima zelju da radi , za razliku od svog prvog boravka (jbg ako vec dobijes Gosa , moras da izmes od Raskovica i malu kosku ...) p.s. Kada igramo sa Igokeom i da li prenosi neko ?
Nikodije Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 realno placete za jos jednim visokim. nwg je bio sjajan, cakar vaskrsao, a cini mi se da bi i vanja mogao da se probudi kod mute nakon sto se mrcvario kod dziloa, govor tela juce mu je bio dobar, deluje motivisano i samopouzdano.
Toni Sumaher Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Mogli bismo da delujemo simpa kao spoj dobrih stranaca i dece, tim moze da bude atletican i raste tokom sezone. Kod Dzileta se videlo da smo debelo limitirani, mediokritetska polumesarska ekipa. Razbijace nas ako ne budemo doveli ozbiljniju peticu, ovo sa Salicem i Tomicem je za skakanje krvnog pritiska. Edited September 22, 2017 by Toni Sumaher
Milogled Bluff Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Ali je Dzile iz tog jada iscedio maksimum, ako zanemarimo onaj raspad na kraju protiv FMP-a koji je u krajnjoj liniji i nebitan, sto se za Mutu ne bih mogao kladiti.
Recommended Posts