SNARC Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Uzasno je velika nepravda to sto ce jednog dana Salic i Horhe Gagic moci da se pohvale unucima da su u dva maha nastupali za Partizan..a ja, recimo, to necu moci. A nije da znaju vise od mene.
holden kolfild Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 kontam da cekamo da skroz skinu gace, posto tesko da cemo vece nudjenje od ovoga dobiti.
Milogled Bluff Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 7 minutes ago, SNARC said: Uzasno je velika nepravda to sto ce jednog dana Salic i Horhe Gagic moci da se pohvale unucima da su u dva maha nastupali za Partizan..a ja, recimo, to necu moci. A nije da znaju vise od mene. Jos je veca nepravda to sto smo mi prinudjeni da ih gledamo, iako nismo nikoga ni ubili ni silovali.
Kreator Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 10 minutes ago, Milogled Bluff said: Jos je veca nepravda to sto smo mi prinudjeni da ih gledamo, iako nismo nikoga ni ubili ni silovali.
Giggsy Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Ovo kako je Canak spremio i odradio utakmicu je gore nego sto bi svaki prosecni Grobar sa ovog foruma uradio... na heroinu
Goranz Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Šta je bilo sa Marinkovićem, jel dobio otkaz umesto Đukića?
Giggsy Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Just now, Goranz said: Šta je bilo sa Marinkovićem, jel dobio otkaz umesto Đukića? Povredio se.
mozzer Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Just now, J.R. Cash said: Trazili ste ovu kls kesu na klupi, sad uzivajte. Pod hitno otkaz. Isto vazi za Marinkovica, Andrica i Salica. Pa da pricamo o bilo cemu.
Giggsy Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Iskreno sam se zapitao sta sam ja i kome skrivio da ovo moram da gledam veceras Jos su nam u prvom pol dali splavara i Feldina fore. Prvi radio jedino sto jos ume, da polomi obruc iz ugla, drugi ispusto loptu u aut. Cak je Rochestie stao potpuno u nekom trenutku. I od toga smo mi izgubili veceras stoka razlike
Milogled Bluff Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 7 minutes ago, J.R. Cash said: Trazili ste ovu kls kesu na klupi, sad uzivajte. Da, od mnostva vrhunskih trenera koji su se nudili mi smo odabrali bas njega.
Recommended Posts