Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted
14 hours ago, ToniAdams said:

Zar nije gagara onomad mučki tražio svoje novce? 

Nije samo valjda problem to sto je otisao u sred sezone, nego po nekim carsijskim™ pricama problem je sto je tada otisao iz partizana na covicevu intervenciju, koji ga je platio da ode i tako oslabi partizan u 1 osetljivom momentu

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gagic je, ako se ja dobro secam, otisao zbog minutaze. 

Posted

Minutaza je takodje bila razlog odlaska. Da podsetimo, to je bila sezona (bas kao i prethodna) kada smo igrali sa tri centra i Lovernjom, pa nije bilo mesta za sve. Na kraju se dogodilo da je Gagic otisao zbog minutaze a da je Musli klupiran. Sa ove distance, taj tim Partizana je imao jednog Muslija previse u timu a jednog korektnog spoljnog igraca manjka u timu.

Posted

Nije ta sezona, Mačvan je na 4 (i Bezbradica), a na 5. Milutinov i Gagić. Musli je otišao. Te godine u Evrokupu Gagić prosečno igra 23 minuta.

Posted

Tako je. Umjesto Gagića je tada došao Božo Đumić. Ostalo je istorija.

Posted

Zalio se na odnos prema njemu (ne na minute) i neisplacene plate. Posle je sigurno dobar deo duga oprostio.

A jeste tako bilo Miloguze. Al miramo prastati sta mozemo :(

Posted
20 minutes ago, Timmy said:

Zalio se na odnos prema njemu (ne na minute) i neisplacene plate. Posle je sigurno dobar deo duga oprostio.

A jeste tako bilo Miloguze. Al miramo prastati sta mozemo :(

Nisam ja bog pa da prastam

Posted
2 hours ago, Nikodije said:

Nije samo valjda problem to sto je otisao u sred sezone, nego po nekim carsijskim™ pricama problem je sto je tada otisao iz partizana na covicevu intervenciju, koji ga je platio da ode i tako oslabi partizan u 1 osetljivom momentu

+ne znam kol'ko

Bočni udari druže Grobarski...

Ta ista čaršija priča kako je dolazak Gagića, bio dogovoren još pre mesec dana, ali trener  Uvalin je to zatezao, kako bi nas ukanalio :39_angry:

Posted

Derel Vilijams, Ivan Marinkovic, Dusan Cantekin, pravda za Gagulu, nema mesta ni tamo. :D

Posted
2 hours ago, beatakeshi said:

Nije ta sezona, Mačvan je na 4 (i Bezbradica), a na 5. Milutinov i Gagić. Musli je otišao. Te godine u Evrokupu Gagić prosečno igra 23 minuta.

Al sam se nalupetao. Praštajte. Totalno su mi se pomešale dve sezone, odnosno, da je Gagić otišao godiu dana ranije. 

Posted
Derel Vilijams, Ivan Marinkovic, Dusan Cantekin, pravda za Gagulu, nema mesta ni tamo. [emoji3]
Vilijams je tamo? Pu, kud njega ne pojurismo umesto Gagica
Posted

Prvo poluvreme gubimo od Lokomotive stotinak razlike i za to vreme imali smo 9 skokova. Teško je izdvojiti ko je najgori, ali čini se da Andrić za prsa ispred ostalih. Vrhunac je, pored svih onih zabuzdavanja u napadu i neverovatno kvalitetnih ispadanja u odbrani, kada pravi faul u poslednjem sekundu protivničkog napada na rivalu koji uopšte nema kontrolu lopte. To se inače sve dešava na sredini terena.

Fali nam samo plej tipa Magdevski ili slični koji ne može da prenese loptu pa da bude kompletan cirkus. Pod košem neće biti problema jer je sada tu Gagula.

Onog ko je selektirao ovu ekipu treba čerečiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...