levi Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 i to jednom Miloju, kome Zdovc uvede nisku petorku i ovaj se šlogira i izgubi četvrtinu 20 razlike. kakav crni Miloje
Nikodije Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 25 minutes ago, goofs said: Dule bi se tu popickarao sa nekim (ako ne i sa svima) u roku od keks. Ne moze on da bude druga violina. ne bi mu bilo prvi put, bio je vec pomocnik, i to bas muti u podgorici, tamo neke 2000.
zakintos Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Šteta što nije preuzeo ekipu Gagi Nikolić, koji je potpisao za slavni™ poljski tim~Kosarin. Njegova odbrana bi legla ovom timu samo-tako, jer napadački smo korektni.... Ali avaj, ovako će samo da potroše Canka, dok uprava vuče sumanute poteze poput epizode sa Samardom i bez potpisa Zagorca. Još i lazu kroz Mutave reči kako nije želeo da dodje na kraju.
theanswer Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) 27 minutes ago, levi said: kakav crni Miloje to si isto govorio i za ovog vašeg miloja miloje bi u ovom trenutku bio ubedljivo najbolje rešenje, zato se to neće ni dogoditi. niti verujem uopšte u priče oko otkaza muti. Edited December 12, 2017 by theanswer
goofs Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 18 minutes ago, Nikodije said: ne bi mu bilo prvi put, bio je vec pomocnik, i to bas muti u podgorici, tamo neke 2000. Da brate, ali izmedju tada i sad ima 17 godina dobrih (ponekad i fenomenalnih) rezultata i 17 godina punjenja ega.
levi Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 1 minute ago, theanswer said: to si isto govorio i za ovog vašeg miloja ja? Miloe moj čovek još od Čukaričkog. pronađi, raspitaj se, nemoj da lupaš napamet. a to si ti, izvini
theanswer Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 još će ispasti da si ga ti doveo u zvezdu bitno je da si na osnovu neke fantomske četvrtine stekao utisak o miloju kao treneru
levi Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 pa daj to što kažeš da sam govorio ili lepo reci izvini istripovao sam se nešto lupam, i sve ok, nije ti prvi put
theanswer Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 ne pada mi na pamet da pretražujem postove, takav sam utisak stekao. uglavnom si imao mišljenje da vam je tim nikakav pojačanja smešna itd? ili i to grešim?
levi Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 theanswere legendo prihvatiću ovo kao izvinjenje, ali ubuduće pazi malo jbg. neću uvek biti ovako dobro raspoložen
Tinman Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 KK Partizan smenio je trenera Miroslava Nikolića posle serije loših rezultata crno-belih u ABA ligi i Evrokupu, prenosi "Blic".
goofs Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Neka ga, nek moze sad da se fokusira na reprezentaciju. Verujem ja da je on i dalje znalac i da ima stofa, ali nonsalantnost sa kojom je vodio ekipu ove sezone je ispod svakog nivoa za profesionalnu kosarku.
Recommended Posts