Pokojni Ruxin Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Pitamo se otkud ova vest na fantazi topicu, nije da smo baš toliko neozbiljni igrači da dovodimo nestandardnog špica mrtvog evertona
Hobbit slayer Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Ne bi bilo zgoreg pomenuti da 2 od prva 3 mesta overall drze timovi iz Broda, cisto glede tog nekog kvaliteta liga i timova.Mada mi prijaju ove visine, imam osećaj da će se u narednih mesec dana situacija drastično promeniti, pošto mi je uvek bio kritičan period tokom Decembra. Koliko god da je zanimljivo za gledanje tokom Božića, prosto je nemoguće pohvatati sve Fantasy izmene u tako kratkom roku Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
John Coltrane Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Oumar Niasse will serve a two-match ban after his appeal against a diving charge was rejected by the Football Association. Everton striker Niasse becomes the first Premier League player to be hit with a retrospective suspension for simulation under the new law that kicked in at the start of this season. Питате се откуд то да баш он буде први играч у историји који ће да попије ретроактивну казну за симулацију и то за нешто што чак и није не знам како екстреман промер дајвовања? Одговор је очигледан: од оних мојих -8 прекјуче, пола је отишло на њега. Dakle, sada je ocigledna zavera protiv novog Boga Fudbala. Ne samo da su ga nipodastavali u Evertonu, vec ga je FA uzeo na zub. Zasto? Nikada necemo otkriti. Jedino znamo da nema predaje.
Bogotac Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) Znaci,nije znanje,sere me? I treba :misko: Edited November 23, 2017 by Bogotac
Прслин Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 Наравно да те и сере, али.... И знаш шта? Ни ово не може да ме утеши јер си у том једном мечу када смо се срели ти мене одрао као магаре. ...је и знање. :(
Прслин Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 'Ало, људи? Игра се коло већ други дан, ево пет утакмица у току. Немогуће да сте сви већ изгубили као ја :( па да сте незаинтересовани. Шта се дешава?
John Coltrane Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Zbog situacije sa Niasom sam otisao u -4 tako da necu ni da gledam do sutra uvece. Dobro mozda malo provirim...
Gylfi Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Makar nije presudio njegov odlazak u minus, nego moj loš izbor kapitena i srećan izbor vice-kapitena Prilicno sam bio siguran da fasujem tri boda zbog minusa, ovako je bilo teze za prihvatiti. Pivo za Kuna i Pepa, cvece za te.
zoki Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Uzvraćam čestitke malkine! :) tačno ćeš dobiti jer moj svonsista nije igrao.. Nadao sam se da će Dan da uđe na kraju :( Stay tuned, sad pada odluka :unsure:
malkin Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 :lolol: vodi cca 24 razlike i čestita. meni komplet napad skupio 3p, tebi samo votfordovci 4x toliko, o čemu pričamo...
Gylfi Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Covek s najlosijim tetovazama u ligi trenutno na 3 bonusa, bez ucinka, u 0-1 porazu. Jbt, ovaj je ludji od Fabregasa kad je grabio tri bonusa za jedan assist u pobedama tipa 10-2.
zoki Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 [emoji38]ol: vodi cca 24 razlike i čestita. meni komplet napad skupio 3p, tebi samo votfordovci 4x toliko, o čemu pričamo...Takmičenje ko želi više da izgubi [emoji38] vodim 16 jer ti ulazi Naughton sa 9, ja danas završavam sa salahom a ti imaš azara i još 4 sutra..
Moća Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Lezilebe dobices me na kapitena. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts