cvrlle Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 za h2h moze da posluzi kao mocno oruzije a za dusmane hladan tus i neprijatno iznenadjenje! i meni se svidza
malkin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 čipovi su za sisice. ništa igri nije falilo kad su bile samo dve divlje karte. sve to služi samo da se igra dopadne većem broju dvanestogodišnjaka i da se učini što lakšom.
Прслин Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 То је тачно, али када се већ у стратегију убацују аркадни моменти, боље је да буде овај него глупи АОА. Baily 6.0 Coutinho 9.0 Кутињо је у реду скроз за те паре, али ме брине колико ће Валенсија да буде. 6.5? Мислим, стварно...
adasevic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Auuu... vratio se Prslin, sevaju cene igraca, fantazi poceo al jos ne znamo... bem ti more, sta ja propustam. Srecom vratih se na vreme :D Dobrodoso nazad Prsline :) Gilfi, jel ces ti da otvaras Premer?
Tolaa Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Na hitnoj sednici Saveza odluceno je da Prslinu bude zabranjeno ucesce u svim PPP takmicenjima u sezoni 2017/2018, zbog toga sto je predsednici saveza naneo tesku uvredu i povredu casti uporedivsi je sa Vulinom.
Gylfi Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Jesus 10.5 Jbt ovde će timovi biti slabiji nego draft momčadi 16/17.
malkin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Dobrodoso nazad Prsline :) Gilfi, jel ces ti da otvaras Premer? al šamara iskudija, kao dobrodošo a onda ga disuje najbrutalnije. jebo Prslinov topik, nek se igraju deca mi ćemo da otvaramo svoju temu #pišajposirotinji
adasevic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Prslin je vec najavio da krece od dna, zato pitam Inace, ja sam upao u ligu bas umesto njega, jer sam bio 6. u Brodu, pa me je nova komesarka koptirala u Premer nakon njegovog odlaska. Za moj proboj u Premer su zajednickim snagama zasluzni Prslin i Tola Edited July 11, 2017 by adasevic
Прслин Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 (edited) Адашевићу, хвала на добродошлици и честитке на заслуженом пласману. Ниси ти ушао у Премер само зато што сам ја изашао, већ зато што си био бољи од свих осталих на листи чекања. И супер је да Гилфи региструје Премер када се отвори сајт, само не знам што то не ради Толаа? Na hitnoj sednici Saveza odluceno je da Prslinu bude zabranjeno ucesce u svim PPP takmicenjima u sezoni 2017/2018, zbog toga sto je predsednici saveza naneo tesku uvredu i povredu casti uporedivsi je sa Vulinom.Толаа са се банује због откривања садржаја ПМ-ова. А ево може бан и за мене јер ћу да откријем Малкинов РЛ идентитет: Edit: Gabriel Jesus 10.5 Edited July 11, 2017 by Прслин
malkin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Prslin je vec najavio da krece od dna, zato pitam Inace, ja sam upao u ligu bas umesto njega, jer sam bio 6. u Brodu, pa me je nova komesarka koptirala u Premer nakon njegovog odlaska. Za moj proboj u Premer su zajednickim snagama zasluzni Prslin i Tola sori, ja sam glup, mislio sam da pozivaš Gilfija da otvori topik
malkin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Edit: Gabriel Jesus 10.5 radi se o navalnom igraču Mančester Sitija, od zimus je u njihovim redovima. znaće Ruxin više da ti kaže o njemu, već godinama prati njegove igre u dresu najdražih boja.
Прслин Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Хвала, Малкине. Мало ме збунило оно "Исус", али сада ми је јасно. Него, време је за праве шокове... Милнер дефендер 6.5, Моузес дефендер 6.5, Брант мидфилдер 5.5, Фирмињо форвард 8.5
Calavera Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 znaci ipak odlucili da wingbackove klasifikuju kao defanzivce, zanimljivo. bice tu sta da se probere...
Recommended Posts