Jump to content

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Featured Replies

Naravno jutros sam se otarasio Danijelsa :Hail:

Наравно да ће имати и гол и асистенцију, ако не данас онда следеће коло. Сваки завршни пас је његов, организује игру, као осица је у последњој трећини. 

gledao sam prve dve utakmice i bio je skroz iza silve i ostalih. kao neki deep lying playmaker. ko da je yaya toure.

• Author

happykillmore2yp1.gif

D.Silva 2mil jeftiniji i duplo ucinkovitiji od belgijske ringle.

• Author
xRmN4_f-maxage-0.gif

A na koju foru ringla dobija bonus? :lolol:

• Author

:thumbsup:

Sve spremno za betonski derbi sa Prslinom. Tim podešen, može polako da se kreće na hadžiluk praznično putovanje u Grčku.

Хаџилук, лепо кажем: има Данила. :isuse:

Edited by Прслин

Koliko smaračka sezona, da sam imao pameti tačno bih igrao lepo samo onaj draft :dry:

Danas tri igraca 15 bodova. Igram protiv nekog neaktivnog lika, tako da ce igra morati dodatno da se potrudi da iznadje nacin ne bi li ponovo izgubio. U prvom kolu za 2 boda u drugom za 1. 

Koliko smaračka sezona, da sam imao pameti tačno bih igrao lepo samo onaj draft :dry:

džaba, i tamo si uzeo jwp-a :fantom:

Mitar :Hail:

džaba, i tamo si uzeo jwp-a :fantom:

Meh, to malo rizika koji se nije isplatio mi je najmanji problem. KDB i kejn su 2 igrača bez kojih sam se plašio da krenem ove godine, taj rad :dry:

Edited by Ruxin

Eh draga i lepa prosla sezono :wub:

Znao sam cim se vratio Prslin da ce da me izbaksuzira!  :mad: Mocnim dzudzuom dobacuje iz betonjerke...

Nisam ni sumnjao da ce Lukaku da promasi penal sad kad sam ga kupio i dao mu traku.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

• Author

Sve spremno za betonski derbi sa Prslinom. Tim podešen, može polako da se kreće na hadžiluk praznično putovanje u Grčku.

Хаџи Редоран:је једини менаџер који нема Лукакуа. :fantom: