levi Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 A piše i dok praviš transfere. Probaj još jedan transfer
Tolaa Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Nikad nije ni pisao minus pre pocetka kola. To bi bilo nepotrebno komplikovanje. Kad bi odmah upisali, znacilo bi da su ti skinuli poene, tj. da update-uju igru i sve tabele bukvalno svaki dan. Pa ako onda ipak aktiviras WC, onda sve da vracaju na staro.
Aleksandar88 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 A piše i dok praviš transfere. Probaj još jedan transfer Kad sam napravio sesti transfer pisalo je -4, jer sam iz nekoliko puta prepravljao tim :D . Nema veze, dvoumim se da li da koristim wc pa preracunavam sta i kako.
Tolaa Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 A piše i dok praviš transfere. Probaj još jedan transfer Pisace samo -4. Tako je meni pisalo prosle nedelje kad sam dodavala transfere. Ali posto pise kod tima koliko si ukupno napravio, znas jesi li imao jedan ili dva besplatna, i to je to, mnozenje sa 4.
levi Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Pa to nije baš u redu <_< Bio sam ubeđen da sabira minuse
cvrlle Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 (edited) ako nparavis dodatna 2 transfera pre nego li potvrdis obavestice te da si -8. ako dodas sutradan nova tri transfera na ta dva pisace ti -12 pre nego potvrtis. uvek ti racuna samo to menjanje koje si trenutno obavio. dakle bez predhodnih transakcija koje ti zbira tek kad se podvuce crta. Edited August 22, 2017 by cvrlle
goofs Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sta bi sa Kutinjom na kraju, hoce li ostati i zaigrati? Drugar ga je odbacio u Draft ligi, sad se premisljam da l da ga uzmem, mogao bih jeftino da prodjem tu.
Lezilebovich Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ako igrac predje negde ostaje mu stara cena ?
Aleksandar88 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ostaje. A možeš i da imaš čak četiri igrača iz iste ekipe ako se tako zadesilo. Do prvog narednog pokušaja da napraviš transfer naravno, tad će ti tražiti da se prilagodiš pravilima.
cvrlle Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 a ako predje u barselonu? pitam za drugakoutinja...
Calavera Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 onda jos bolje, ofanzivac barselone za 8.9 je bagatela
Recommended Posts