August 9, 20177 yr ^^ Ma zezam se, finije izgleda sad. Mene u talksportovoj najviše džoker smara, pravi preagresivnu razliku. Edited August 9, 20177 yr by Gylfi Pleasure
August 9, 20177 yr ja igram fantazi sa dvojicom drugara, jel mogu tu ekipu koristiti i u ovoj vasoj ligi ili moram praviti novu? Da, zasto ne bi mogao?
August 9, 20177 yr otkud znam, prvi put igram ovo ;d verovatno ne i poslednji. dobrodosao kod prslina dopolacrnca :misko: Edited August 9, 20177 yr by cvrlle
August 9, 20177 yr Ljudi, nema "ubacite me gde ima mesta", nego tamo gde ste se plasirali prosle sezone. Ako niste igrali, onda Beton.Ja bio u brodu... I izborio opstanak
August 9, 20177 yr u premeru je sve tip-top, samo jos ruxinaru dizbacimo A možda bi zaista imalo više smisla da timi i ja koncentrišemo kvalitet u jednu superligu, ali ovako zabavnije :) Edited August 9, 20177 yr by Ruxin
August 9, 20177 yr Ja bio u brodu... I izborio opstanak dobro, onda ti saljem kod a prolup ''visi'' do sutra navecer.
August 9, 20177 yr Author Na kraju ce Prslin da ima 25 igraca, u Premeru ce da bude 19, u Brodu 18. Шта је ту необично?
August 9, 20177 yr Nisam ispratio, igra li se pogađalica ove sezone? Toloo, el kod tebe pristupni kod?
August 9, 20177 yr Nisam ispratio, igra li se pogađalica ove sezone? Toloo, el kod tebe pristupni kod? Prethodna strana, igramo talksport kao i do sada i testiramo superbru pa da vidimo šta je bolje za sledeću sezonu. Premotaj samo, tamo su kodovi za obe.
August 10, 20177 yr Prslo daj napisi neko malo uputstvo za novajlije kako da budu stabilni ekonomski. Da se ne sokiraju kad I'm value bude 98 a tebi 108