August 8, 20177 yr Ma daj,doso Arnautovic i sad ce ovaj da procveta,jos ce Lanzini kod Klopare cim Cuou ode
August 8, 20177 yr Zasto je skoro 30% naroda uzelo Cicarita? Fantazisti obožavaju bilićarine prevare. Ne bi me čudila čak ni navala na onog argentinskog trostrukog asistenta, no nažalost nije čitav.... Edited August 8, 20177 yr by Ruxin
August 8, 20177 yr Author Ma daj,doso Arnautovic i sad ce ovaj da procveta,jos ce Lanzini kod Klopare cim Cuou ode Мојне то, молим те. Иначе, пријављени чланови Бетона су направили групну фотографију за потребе промоције:
August 8, 20177 yr I to sto kazes,ja sam u betonu bio predposlednji prosle 2 sezone,znaci Firmino all the way
August 8, 20177 yr Ovako stoje stvari. Trenutno nas ima 17 registrovanih. Čeka se orasi i on je 18. milan037 je kontaktiran ali ne daje znake života iako je već ranije svraćao ovde i u kraćem dialogu sa prslinom potvrdio ovogodišnje prisustvo. Prolup, snarc i catmen su igrali prošlogodišnji brod i svi bi ga igrali i ove ali niko ne zna na kom mestu je završio. Dakle njih trojica konkurišu za 1 prazno mesto eventualno 2 ako se milan ne pojavi. Zoki, pali generator ;-) Sent from my E5603 using Tapatalk
August 8, 20177 yr Author Брат SNARC је већ изабрао најшмекeрскију лигу. Edited August 8, 20177 yr by Прслин
August 8, 20177 yr Мојне то, молим те. Иначе, пријављени чланови Бетона су направили групну фотографију за потребе промоције: znao sam da je Prslin crnjo
August 8, 20177 yr Uzasno je tesko sastaviti nesto pristojno,kada ce biti jos mnogo promena u timovima WC se namece posle 3-4 kola Aguero ili Isus? Austin ili Manolo? Mktarijan ili Rasford? Eriksen ili Ali? Mane ili Salah? Sta raditi sa Alexisom?Koutinjom? Oce li Gilfi konacno u Everton?Za njim i Olivije? tačno nijedna od tvojih dilema me ni najmanje ne dotiče
August 8, 20177 yr Author znao sam da je Prslin crnjo До пупка можда, ниже од тога сам кјуклусклановски аријевац :(
August 9, 20177 yr tačno nijedna od tvojih dilema me ni najmanje ne dotiče Čak ni Mkhitarian vs Rashford? :(