Bogotac Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ma daj,doso Arnautovic i sad ce ovaj da procveta,jos ce Lanzini kod Klopare cim Cuou ode
Pokojni Ruxin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Zasto je skoro 30% naroda uzelo Cicarita? Fantazisti obožavaju bilićarine prevare. Ne bi me čudila čak ni navala na onog argentinskog trostrukog asistenta, no nažalost nije čitav.... Edited August 8, 2017 by Ruxin
Bogotac Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Kerol,Rici,Marey,ima zanimljivih igraca za male pare Firmino,18%
Прслин Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 Ma daj,doso Arnautovic i sad ce ovaj da procveta,jos ce Lanzini kod Klopare cim Cuou ode Мојне то, молим те. Иначе, пријављени чланови Бетона су направили групну фотографију за потребе промоције:
Lezilebovich Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Firmino,18% a što ne ? ako je još i preuzeo penaltike od milnera ...
Bogotac Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 I to sto kazes,ja sam u betonu bio predposlednji prosle 2 sezone,znaci Firmino all the way
cvrlle Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ovako stoje stvari. Trenutno nas ima 17 registrovanih. Čeka se orasi i on je 18. milan037 je kontaktiran ali ne daje znake života iako je već ranije svraćao ovde i u kraćem dialogu sa prslinom potvrdio ovogodišnje prisustvo. Prolup, snarc i catmen su igrali prošlogodišnji brod i svi bi ga igrali i ove ali niko ne zna na kom mestu je završio. Dakle njih trojica konkurišu za 1 prazno mesto eventualno 2 ako se milan ne pojavi. Zoki, pali generator ;-) Sent from my E5603 using Tapatalk
Прслин Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 (edited) Брат SNARC је већ изабрао најшмекeрскију лигу. Edited August 8, 2017 by Прслин
malkin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Мојне то, молим те. Иначе, пријављени чланови Бетона су направили групну фотографију за потребе промоције: znao sam da je Prslin crnjo
malkin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Uzasno je tesko sastaviti nesto pristojno,kada ce biti jos mnogo promena u timovima WC se namece posle 3-4 kola Aguero ili Isus? Austin ili Manolo? Mktarijan ili Rasford? Eriksen ili Ali? Mane ili Salah? Sta raditi sa Alexisom?Koutinjom? Oce li Gilfi konacno u Everton?Za njim i Olivije? tačno nijedna od tvojih dilema me ni najmanje ne dotiče
Pokojni Ruxin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Pogrešan.. Edited August 8, 2017 by Ruxin
Прслин Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 znao sam da je Prslin crnjo До пупка можда, ниже од тога сам кјуклусклановски аријевац :(
Svarog Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 mogli ste da mi kažete za fotografisanje da se obrijem.
ducca Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 tačno nijedna od tvojih dilema me ni najmanje ne dotiče Čak ni Mkhitarian vs Rashford? :(
Recommended Posts