Pokojni Ruxin Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Btw na osnovu čega su nadrkali pogbinu cenu na 8? Ok ove sezone bi čak i mogao biti neki asset, ali čovek je kao redovan starter osvojio manje poena od fabregasa za celu sezonu. 1 matić ima samo 10 poena manje...
Прслин Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 Ја сам нашао девет изврсних по тој цени - шест ми је у првом тиму, а шест ми је остало на клупи. Не знам у чему је проблем код тебе, колико видим сви играју 1-9-0. дисклејмер: Имао сам и нормалнији одговор, а онда сам кренуо да забашурујем податке како бих избегао да ме малкин ископира и пре првог кола. На крају сам проценио да је ова формулација једина коју смем јавно да изложим а да се тиче састава мог тима.
Pokojni Ruxin Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Ma ja tek uleteo na sajt ozbiljnije, nisam još ništa ni sastavio ko čovek. Tako mi delovalo na prvi pogled Ali već vidim da je pogrešno. :) Zapravo sam hteo reći da između jeftinjara i ovih par premium veznjaka slabo šta ima pametno da se nabode u tom međurangu, makar na prvu loptu. Edited August 7, 2017 by Ruxin
Прслин Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 Има, како нема. Змај. Ветар. ПОАКСФпојф. 21е341-.
Pokojni Ruxin Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Kako god, ja svakako otvaram sa 5-2-3...a moja je teža jer nije iz betona
jiraiya Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Alonso je najskuplji defanzivac Edited August 7, 2017 by jiraiya
Moća Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Upao sam, Raksineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee drzi gace!!!
cvrlle Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 u pravu je bio prslin kad je rekao da ste gejevi. još vam nije ni počela liga a vi ste već počeli da se vučete za gaće... Sent from my E5603 using Tapatalk
malkin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ponuda 8+ veznjaka deluje baš mršavo. U drugom delu prošle sezone sam uglavnom igrao 3-5-2 sa finim uspehom, čini mi se da će to ovaj put malo teže ići. ftfy
Bogotac Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Uzasno je tesko sastaviti nesto pristojno,kada ce biti jos mnogo promena u timovima WC se namece posle 3-4 kola Aguero ili Isus? Austin ili Manolo? Mktarijan ili Rasford? Eriksen ili Ali? Mane ili Salah? Sta raditi sa Alexisom?Koutinjom? Oce li Gilfi konacno u Everton?Za njim i Olivije?
Bogotac Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ima zanimljivih igraca u Brajtonu,kod Rafe,mogu biti iznenadjenje Zasto je skoro 30% naroda uzelo Cicarita?
Recommended Posts