August 7, 20177 yr Btw na osnovu čega su nadrkali pogbinu cenu na 8? Ok ove sezone bi čak i mogao biti neki asset, ali čovek je kao redovan starter osvojio manje poena od fabregasa za celu sezonu. 1 matić ima samo 10 poena manje...
August 7, 20177 yr Author Ја сам нашао девет изврсних по тој цени - шест ми је у првом тиму, а шест ми је остало на клупи. Не знам у чему је проблем код тебе, колико видим сви играју 1-9-0. дисклејмер: Имао сам и нормалнији одговор, а онда сам кренуо да забашурујем податке како бих избегао да ме малкин ископира и пре првог кола. На крају сам проценио да је ова формулација једина коју смем јавно да изложим а да се тиче састава мог тима.
August 7, 20177 yr Ma ja tek uleteo na sajt ozbiljnije, nisam još ništa ni sastavio ko čovek. Tako mi delovalo na prvi pogled Ali već vidim da je pogrešno. :) Zapravo sam hteo reći da između jeftinjara i ovih par premium veznjaka slabo šta ima pametno da se nabode u tom međurangu, makar na prvu loptu. Edited August 7, 20177 yr by Ruxin
August 7, 20177 yr u pravu je bio prslin kad je rekao da ste gejevi. još vam nije ni počela liga a vi ste već počeli da se vučete za gaće... Sent from my E5603 using Tapatalk
August 8, 20177 yr Ponuda 8+ veznjaka deluje baš mršavo. U drugom delu prošle sezone sam uglavnom igrao 3-5-2 sa finim uspehom, čini mi se da će to ovaj put malo teže ići. ftfy
August 8, 20177 yr Uzasno je tesko sastaviti nesto pristojno,kada ce biti jos mnogo promena u timovima WC se namece posle 3-4 kola Aguero ili Isus? Austin ili Manolo? Mktarijan ili Rasford? Eriksen ili Ali? Mane ili Salah? Sta raditi sa Alexisom?Koutinjom? Oce li Gilfi konacno u Everton?Za njim i Olivije?
August 8, 20177 yr Ima zanimljivih igraca u Brajtonu,kod Rafe,mogu biti iznenadjenje Zasto je skoro 30% naroda uzelo Cicarita?