Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

znamo mi gde igramo al dajte taj jebeni kod, liga krece.

ko je crvrle? :feil:

dobar dan gospodine  :nobles:  ja sam crvrle  a vi jos jedared pardonirajte sto vas nismo na vreme udostojili koda  :frust:

da li prepoznajete jos nekog sa onog gore skracenog spiska i mozete li nam vi resiti misteriju ko gde pripada, posto ocigledno nisu svi kao vi vicni da razluce da li su za brod ili su za tonbe. 

u najkracem mogucem roku ce vam biti pm-ovan kod. oprastajte jos jedared ako boga znate. hvala!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

E nije frka..hocem ja da se sigram ali ne zelim nekome da komponujem brige na konto toga. 

Prosle sezone bejah medju poslednjima u valjda poslednjoj ligi, tako da shodno tome parkirajte. Fino se oblacim, lepo mirisem i jeftin sam za odrzavanje. Kad se smislite gde mi je mesto, sibnite mi kod i ja cu da skarabudzim ekipu cim pre. 

Merci :)

Posted

Ne komponujes nikom brige, SNARC, ti si jedan fini mladic. :) Samo obecaj da ces sledece sezone da zapamtis ime lige i plasman na kraju. :)

Skatabudzi ti ekipu vec sad, pa posle samo udjes u ligu.

Nikad vise vas necu pustiti da se sami organizujete. :isuse: (Ovo nije upuceno SNARC-u.)

Posted

Samoupravljanje ne radi. Naviko narod na cvrstu ruku, nema druge.

Posted (edited)

lepo jedna fotka s pocetka zurke, jedna s kraja i mirna backa... :fantom:

Edited by cvrlle
Posted (edited)

lepo jedna fotka s pocetka zurke, jedna s kraja i mirna backa... :fantom:

Zvuci jednostavo, zar ne? Ali eto... :isuse:

Edited by Tolaa
Posted

eto te... lead us! dok sam tu tvoj sam suznji.

mada ne planiram nesto da se zadrzavam.... red je da i ja jedne godine premerim ruxina i taj premer  :misko:

Posted

Cvrlle, nemam ni ja nameru da se zadrzavam. Ispod casti mi je da vodim bilo sta sem Premera. :p

Staro prorocanstvo kaze: "Ko jednom sutne Prslina iz lige, spominjace mu to citavog zivota." Ovo nema veze s diskusijom, nego samo da spomenem, za one koji mi ne vide potpis.

Posted (edited)

Ovo biranje rangova podseća na Klub iz mog grada, oni stalno ispadaju iz lige i onda se fuzionišu sa nekim klubom iz kraja koji zadovoljava sledeće kriterijume 1) iz mesta je manjeg od našeg a u blizini 2) u rangu iznad Kluba je. Fuzija funkcioniše tako što taj manji klub da mesto u takmičenju a Klub sve ostalo što uključuje i naziv, plus uzme tom klubu sve ostalo i pretvori ga u svoj trening centar, a ovi se nakon par godina smore pa se samoosnuju ponovo.

Edited by Svarog
Posted

Ovo biranje rangova podseća na Klub iz mog grada, oni stalno ispadaju iz lige i onda se fuzionišu sa nekim klubom iz kraja koji zadovoljava sledeće kriterijume 1) iz mesta je manjeg od našeg a u blizini 2) u rangu iznad Kluba je. Fuzija funkcioniše tako što taj manji klub da mesto u takmičenju a Klub sve ostalo što uključuje i naziv, plus uzme tom klubu sve ostalo i pretvori ga u svoj trening centar, a ovi se nakon par godina smore pa se samoosnuju ponovo.

Posted

Nikad vise vas necu pustiti da se sami organizujete. :isuse: (Ovo nije upuceno SNARC-u.)

mrw-my-boss-is-going-around-taking-pictu

Posted

Koliko će brod da se ljulja ove godine, nemam ni jednog igrača celzija u ekipi a i ovih ruksinovih fali jer ne znam koji će mid uopšte da igra. Odbranu ni nemaju pa ni ne gledam.

U Redsa samo ganci sa izbeljenim kljovama da valja I njega sutnuli u att. Kutinjo ode a Milner penal izvođač na klupu.

Pevci stara priča malo delija malo Sony Ericsson a u kljuse vere nemam.

Mrzim te igro <3

Posted

Ponuda 8+ veznjaka deluje baš mršavo. U drugom delu prošle sezone sam uglavnom igrao 3-5-2 sa finim uspehom, čini mi se da će to ovaj put malo teže ići.