Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisam u toku..hocem ja da se igram ako jos ima mesta

edit - Surdilovic LTD ovdi

Edited by SNARC
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam u toku..hocem ja da se igram ako jos ima mesta

edit - Surdilovic LTD ovdi

U kojoj ligi si igrao prosle sezone i na kom mestu si zavrsio?

Posted

hmmm

Za ligu nisam siguran..ali definitivno sam bio los :)

Posted

Sve koji ne znaju gde treba da igraju treba banovati s fantazija na godinu dana. :twak:

Cvrlle, posalji pm-ove svima sa onog spiska i pitaj znaju li gde treba da igraju.

Posted

a sta bi s onim da mora da se postuje, koliko, 50 puta za vreme sezone ili letis iz lige? pa da, cim uvidjavnici stignu u beton, pravila se menjaju dok si reko keksla  :fantom:

Било је раније да не може да се избори промоција/игра у Премеру ако се не пише на топику, али је Геи увео преседан када је престао да пише на јавном делу форума. Бетон је био отворен за све, са идејом да ће се навући.  :evil:

A recite bruke da prslin ne uzme beton? :fantom:#bremefavorita

ФК West Ham се увек бори да избори опстанак, тако да сам у наступајућој сезони већ остварио свој циљ. :fantom:

Posted

Sve koji ne znaju gde treba da igraju treba banovati s fantazija na godinu dana. :twak:

Cvrlle, posalji pm-ove svima sa onog spiska i pitaj znaju li gde treba da igraju.

Ako je vec tako ozbiljno, onda bolje da se ja ne igram sa vama. Niti sam toliko opsednut niti mogu da doprinesem osecaju uzbudjenja koje izgleda ova igrica izaziva. 

Svima koji se igraju, puno srece zelim svakako :)

Posted

То је ”пет кандидата за два места”. Ваљда би требало по неком пласману, а не ко се први јави. 

Мислим, тако је бар било док су се знала нека правила. :fantom:

Posted (edited)

Ako je vec tako ozbiljno, onda bolje da se ja ne igram sa vama. Niti sam toliko opsednut niti mogu da doprinesem osecaju uzbudjenja koje izgleda ova igrica izaziva.

Ma zezam se za banovanje, zato je tu emotikon. :) Ali cudno mi je da 5 ljudi ne zna u kojoj ligi treba da igraju, tj. da li su prosle sezone ostali u ligi, ispali, ili su promovisani.

I ovo sto Prslin kaze, nije ko se prvi javi, nego na osnovu plasmana. Nisam mislila tako, Prsline, nego da ih pita, mozda se neko seti gde treba da bude.

Edited by Tolaa
Posted

alberteinstein1.jpg

:fantom:

Posted

Добар дан, господине. Да ли имате неколико минута да попричамо о нашој лиги која је спаситељ од брига? Из ње нема испадања, у њој нема притиска, не чешете се раменима са фантази снобовима из виших геј лига... Једном речју - милина. Ако желите, проследићу вам код за улазак у Бетон, нашу лигу без брига.  :thumbsup:

Posted

Добар дан, господине. Да ли имате неколико минута да попричамо о нашој лиги која је спаситељ од брига? Из ње нема испадања, у њој нема притиска, не чешете се раменима са фантази снобовима из виших геј лига... Једном речју - милина. Ако желите, проследићу вам код за улазак у Бетон, нашу лигу без брига. :thumbsup:

Ma on je stari igrac, zato je meni bezveze da ga bacimo u tvoju rupu ako treba da igra sa nama ozbiljnim igracima u Brodu. :p

Posted

Ma on je stari igrac, zato je meni bezveze da ga bacimo u tvoju rupu ako treba da igra sa nama ozbiljnim igracima u Brodu. :P

Е, Toлооо, баш чудно да си се јавила баш када сам на нету налетео на скраћени снимак твоје прошле сезоне: 

pYNqCq5.gif

Posted

Nisam bila inspirisana kad tebe nije bilo. Vidimo se u Betonu sledece sezone, posto se ti neces izvuci ni iz lige u kojoj je 10 timova.

Posted (edited)

@SNARC: Nadam se da smo se razumeli da naravno da treba da se igras s nama. :) Makar i sa Prslinom.

Edited by Tolaa
Posted

znamo mi gde igramo al dajte taj jebeni kod, liga krece.

ko je crvrle? :feil: