Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Стигли бонуси. 

Faints.gif 

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Je l neko ispratio ovu minijaturu Edersona? Ima 0 minuta i zuti karton. Igram draft ligu, na golu Ederson, u izmeni Romero, ako se zamene pobedjujem ligu, ako ne - gubim :fantom:

Posted

Salah za gol i asist nista!!!

Posted

edit: Jang je izasao u 59minutu i ostao sam bez njegovog CS. Ako sam dobro sabrao ispascu od Feia za bod 2135:2134 i oticicu na savski most da skocim sa istog.

giphy.gif

Posted

da jbt,

jesmo predvideli šta ako je u baražu nerešeno?

Posted

Ili mozda ipak igram sa Bitlsima?

Pre sat i po sam otisao u Medicinsku skolu na teren za mali fudbal da sa sinom od 2 godine proslavim ulazak u Premer. Posle loptanja sam se vratio, seo za komp i  upao sam u agoniju ponovnog racunanja :ph34r:

Posted
1 hour ago, levi said:

da jbt,

jesmo predvideli šta ako je u baražu nerešeno?

Gleda se broj postova na topicu.

Posted

Lasceles unosi CS i otvara totalno novu perspektivu u danasnje ludilo. Jebo me Marej, prevideo sam broj branića u prvih 11. Obnevideo od nemoći i ludila.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

čestitam, Calavera, 1 dominacija. 

Posted

Честитке Калавера! И Толии честитке! И.. ко је Рисан... а, да, није пријављен на форум. :isuse:

Posted

Cestitke Kalaveri i Toli na pobedama u Klasiku, odnosno Brodu. Cestitke svima koji su izborili promociju u visi rang.

Na kraju cekam protivnika za opstanak u Brodu. Ako to bude bio Svarog, jedini koji ima više klasik poena od mene u Betonu, onda mi sleduje rad na mesalici sledece sezone, a ako bude neko drugi eto me opet na palubi Broda.

Generalno sam zadovoljan sezonom. Samo Tola i Pantelija iz Broda imaju više klasik poena od mene, ali me raspored u H2H nije milovao.

Ajd sad svetsko, pa da se posle družimo tamo negde od avgusta.

Posted

jebo život, kud baš ja da igram protiv neaktivnog!!!!

3 klinšita u odbrani, Kane kapiten, Lanzini, Zaha, Vardy...

čovek je skupio ubedljivo najviše poena u celom Betonu u ovom zadnjem kolu.

to verovatno govori više o svima nama ostalima nego o njemu.

Posted

Čestitke kalaverari, odvalio!

Meni u drugom delu sezone ništa nije išlo od ruke, nisam se suviše ni trudio, ali ajde kao solidna kao sezona sve u svemu. Koliko već sezona u kojoj sam gori od 1 malkina može biti solidna. :isuse:

Posted (edited)

@Svarog

Тако је и мене одрао пре месец дана. Неактиван, али ако му улетиш у неком блесавом колу одвали те као мајмуна. 

Него, изгледа да си баш ти шести. Што се мене тиче, Рисан се није регистровао на форум и мислим да би за промоцију требало да се гледа од другог места. Сада то говорим мирног срца пошто ова одлука неће нимало утицати на мој пласман: Рисан се није ни регистровао на форум, а имао је целу сезону да то учини. У последњих месец дана сам више пута молио Адашевића да му пренесе да то уради пре последњег кола и ништа. Мислим да је ок да му честитамо на титули, а да у Брод иду ипак форумаши. 

Edited by Прслин