goofs Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Je l neko ispratio ovu minijaturu Edersona? Ima 0 minuta i zuti karton. Igram draft ligu, na golu Ederson, u izmeni Romero, ako se zamene pobedjujem ligu, ako ne - gubim
John Coltrane Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 edit: Jang je izasao u 59minutu i ostao sam bez njegovog CS. Ako sam dobro sabrao ispascu od Feia za bod 2135:2134 i oticicu na savski most da skocim sa istog.
John Coltrane Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Ili mozda ipak igram sa Bitlsima? Pre sat i po sam otisao u Medicinsku skolu na teren za mali fudbal da sa sinom od 2 godine proslavim ulazak u Premer. Posle loptanja sam se vratio, seo za komp i upao sam u agoniju ponovnog racunanja
Svarog Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 1 hour ago, levi said: da jbt, jesmo predvideli šta ako je u baražu nerešeno? Gleda se broj postova na topicu.
John Coltrane Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Lasceles unosi CS i otvara totalno novu perspektivu u danasnje ludilo. Jebo me Marej, prevideo sam broj branića u prvih 11. Obnevideo od nemoći i ludila.Sent from my iPhone using Tapatalk
Прслин Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 Честитке Калавера! И Толии честитке! И.. ко је Рисан... а, да, није пријављен на форум.
San Epifanio Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Cestitke Kalaveri i Toli na pobedama u Klasiku, odnosno Brodu. Cestitke svima koji su izborili promociju u visi rang. Na kraju cekam protivnika za opstanak u Brodu. Ako to bude bio Svarog, jedini koji ima više klasik poena od mene u Betonu, onda mi sleduje rad na mesalici sledece sezone, a ako bude neko drugi eto me opet na palubi Broda. Generalno sam zadovoljan sezonom. Samo Tola i Pantelija iz Broda imaju više klasik poena od mene, ali me raspored u H2H nije milovao. Ajd sad svetsko, pa da se posle družimo tamo negde od avgusta.
Svarog Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 jebo život, kud baš ja da igram protiv neaktivnog!!!! 3 klinšita u odbrani, Kane kapiten, Lanzini, Zaha, Vardy... čovek je skupio ubedljivo najviše poena u celom Betonu u ovom zadnjem kolu. to verovatno govori više o svima nama ostalima nego o njemu.
Pokojni Ruxin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Čestitke kalaverari, odvalio! Meni u drugom delu sezone ništa nije išlo od ruke, nisam se suviše ni trudio, ali ajde kao solidna kao sezona sve u svemu. Koliko već sezona u kojoj sam gori od 1 malkina može biti solidna.
Прслин Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 (edited) @Svarog Тако је и мене одрао пре месец дана. Неактиван, али ако му улетиш у неком блесавом колу одвали те као мајмуна. Него, изгледа да си баш ти шести. Што се мене тиче, Рисан се није регистровао на форум и мислим да би за промоцију требало да се гледа од другог места. Сада то говорим мирног срца пошто ова одлука неће нимало утицати на мој пласман: Рисан се није ни регистровао на форум, а имао је целу сезону да то учини. У последњих месец дана сам више пута молио Адашевића да му пренесе да то уради пре последњег кола и ништа. Мислим да је ок да му честитамо на титули, а да у Брод иду ипак форумаши. Edited May 13, 2018 by Прслин
Recommended Posts