sekretar Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Koliko je to onda ispalo ekipa iz broda? Sent from my .... using Tapatalk
sekretar Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Ok, onda sam siguran za brod Sent from my .... using Tapatalk
cvrlle Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Ok, onda sam siguran za brod Sent from my .... using Tapatalk dobro, poslacu ti kod. znas li da nam kazes ko je sve zavrsio ispod tebe? (u fantaziju naravno )
Прслин Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 У Бетону већ шест играча! Хај'мо, луркери! Још мало, па нестало! Ко уђе кајаће се, ко не уђе кајаће се! Целогодишња мука и забава за нула евра по средњем курсу НБС на дан учлањивања! Дођите да остаримо заједно!
malkin Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 džaba vam taj beton, vidiš kako je na pijanom brodu, niko ne zna ko je bio koji na tabeli, ko ispada itd. šta će kome plasman u takvu ligu
Прслин Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 Данас свако игра фудбал и зато у Бетону нема фаворита. Сваки меч ће бити финале купа и ја очекујем добру игру и спортско навијање. Атмосфера у мом тиму је одлична, свако ће добити шансу макар то значило да понекад одем и у неки минијатурни минушчић. Цене на тржишту дивљају, очекујем да ће се тренд рекордних трансфера наставити до краја сезоне. Два нула је најопаснији резултат. Хвала.
Подсемафорска 20 Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Поздрав свим љубитељима фантазија. Након дугих и исцрпних преговора с Прслином (можете очекивати поделу бодова по систему шест за нула; разуме се, у његову корист) упадох у Бетон. Надам се да ће такмичење бити интересантно, да нећу бити једини дебитант и да ће Бетон бити јак као никад до сад.
Прслин Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 (edited) Хеј! Рекли смо 6 ако нас буде 20, а 12 ако нас буде 10! Не врдај сада! Не знам да ли сте приметили, али сви нови чланови форума заинтересовани за фантази улазе у Бетон. Не у Брод, не у Премер, већ у Бетон. То пуно говори о привлачности лига и њиховом квалитету. Edited July 22, 2017 by Прслин
Redoran Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) Čekaj da doguramo barem do 12 članova, ovako kako je sada svi ćemo biti promovisani u viši rang na kraju sezone a to može da ubije draž takmičenja. Kako da motivišem svoje spahije i janičare da jurišaju na Svarogove bedeme sa spoznajom da im isto dođe, šehidili ili ne šehidili... Edited July 22, 2017 by Redoran
Svarog Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Pokusaj prvi. I zavrsio sam sa Mitrovicem u ekipi. Nazad na projektovanje...
Azdaja Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Cvrlle, lisice se javljaju, salji taj invite za pijanku na brodu, pa kad uplovimo u mirnu luku da se na sve četiri izadje.
adasevic Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Moj kolega bi igrao Beton. Igra klasik vec 10ak godina, pa bi sad da se prikljuci i H2H ligi ako bude mesta...
Recommended Posts