189- Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 jel kaneu ne treba da idu dupli poeni posto mi je on vc a captain mi nije igrao?
Прслин Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 (edited) Иду му дупли. Edited November 30, 2017 by Прслин
malkin Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Prslin efekat: prošle sezone 105 strana za celu sezonu, ove 105 strana do kraja novembra
Прслин Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Штета што ми је дуплирана одбрана Челзија примила гол у десетом минуту прве утакмице у овом колу, могли смо и до 200 страна данас да стигнемо пошто играм против лидера. Овако изгубих а да није ни почело и сада сам депресиван и није ми до писања. Бар знам шта сам погрешио: у овом колу нисам отишао у минус. #fantasypride #rainbowlaces
Dziber Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ja "komesarki" dzenlmenskih -4, a ona mi na Kejna i Aguera kupuje i kepuje Moratu :facepalm: Ima, naravno, 3 sitijevca. Sta reci,koji posruku posrati...
malkin Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 17 minutes ago, Прслин said: изгубих а да није ни почело +1 al ja nisam depresivan, jednostavno je to u prirodi igranja u eliti: najskuplji branič na 2p, protivnikovom kapitenu 3 bonusa i toeto, margin of error skoro da ne postoji...
ubibobi Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Proslo kolo Azar cpt. a Kenjara vice,ovo kolo obrnuto...ko ne zna,ne zna
malkin Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 hours ago, malkin said: +1 okej, možda ovo kolo i nije baš tako tragično i izgubljeno, kapiten Azarara ispoštovao...
Recommended Posts