Calavera Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 ja od svih njih imam samo salaha, a njega sad ionako svi imaju, tako da:
malkin Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 25 minutes ago, Прслин said: Смејем се на нервној бази. Много ми је лоше. jel da da ti je nedostajao fantazi prošle sezone? #gdesegasinalog #calaverukenjasamotako
Calavera Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 pa jel reko konte da ce rotirati, i to bas hazarda istakao kao glavnog kandidata? ko ti je kriv sto nisi slusao a bice vremena i da ja zakukam, ovi sto igraju danas ce ionako pauzirati sledece kolo...
Прслин Posted November 29, 2017 Author Posted November 29, 2017 (edited) Губим 25:24 у овом колу, након што сам отишао у -8. Edited November 29, 2017 by Прслин
Calavera Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 raheeme, oprascaj sto sam te onomad onoliko pljuvao
Прслин Posted November 29, 2017 Author Posted November 29, 2017 Док се остатак фудбалског света бавио досадним Ситијем и небитним Стерлингом, ја сам рифрешовао Ливерпул и Стоук у страху да ће Питерс да га да. Али, да кренем од почетка. Десило се нешто. У ствари, десило се неколико ствари. Бог фудбала Салах кога имамо цењени противник и ја дао је два гола, чиме је противников Питерс са 2 пао на 1 бод. Онда је дивни, млади, наивни Мората, противников капитен, добио жути и тиме му је скинуо још два поена. То је довело до резултатског преокрета. Још увек не смем ништа да тврдим иако су утакмице завршене и по резултату бих рекао да сам победио. Али, очекујем унапред легендарни хорор који ће да услед после краја свих утакмица, ужас који ће ми следити крв, неправду која ће од мене учинити бесног старца, а то је када мом капитену Жезусу за зеленим столом узму асистенцију и тиме ме отерају у лудило. Не верујем у ову победу док се не промени редослед у Бетону. Ужас, уништиће ме том асистенцијом коју ће поништити.
Прслин Posted November 29, 2017 Author Posted November 29, 2017 2 hours ago, malkin said: jel da da ti je nedostajao fantazi prošle sezone? Да.
copkillah Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Možda ovo kolo i neće da ispadne tako loše, osim što sam promašio kapitena
cvrlle Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 javi se islande! nadam se ,kad se sve brojke zberu, da ces ti najbolje proci
levi Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Dobar je Gilfi, ali što je Deleted pokidao kolo
porucnik vasic Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Како сам се надао добро сам се удао...
Recommended Posts