Jump to content

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Featured Replies

A na obojicu sam računao... :lol:

Protivniku svi igraju sve im jebem

ja od svih njih imam samo salaha, a njega sad ionako svi imaju, tako da:

gob.gif

Ni Coutinho ne igra. :pijem_otrov:

25 minutes ago, Прслин said:

Смејем се на нервној бази. :biggrin:

Много ми је лоше. :biggrin:

jel da da ti je nedostajao fantazi prošle sezone?

#gdesegasinalog

#calaverukenjasamotako

pa jel reko konte da ce rotirati, i to bas hazarda istakao kao glavnog kandidata? ko ti je kriv sto nisi slusao :sleep:

a bice vremena i da ja zakukam, ovi sto igraju danas ce ionako pauzirati sledece kolo...

• Author

Губим 25:24 у овом колу, након што сам отишао у -8. :biggrin:

Edited by Прслин

raheeme, oprascaj sto sam te onomad onoliko pljuvao :sad:

• Author

Док се остатак фудбалског света бавио досадним Ситијем и небитним Стерлингом, ја сам рифрешовао Ливерпул и Стоук у страху да ће Питерс да га да. 

Али, да кренем од почетка. Десило се нешто. У ствари, десило се неколико ствари.

Бог фудбала Салах кога имамо цењени противник и ја дао је два гола, чиме је противников Питерс са 2 пао на 1 бод. Онда је дивни, млади, наивни Мората, противников капитен, добио жути и тиме му је скинуо још два поена. То је довело до резултатског преокрета.

Још увек не смем ништа да тврдим иако су утакмице завршене и по резултату бих рекао да сам победио. Али, очекујем унапред легендарни хорор који ће да услед после краја свих утакмица, ужас који ће ми следити крв, неправду која ће од мене учинити бесног старца, а то је када мом капитену Жезусу за зеленим столом узму асистенцију и тиме ме отерају у лудило. 

Не верујем у ову победу док се не промени редослед у Бетону. 

Ужас, уништиће ме том асистенцијом коју ће поништити. :biggrin: 

• Author
2 hours ago, malkin said:

jel da da ti je nedostajao fantazi prošle sezone?

Да. :biggrin:

Možda ovo kolo i neće da ispadne tako loše, osim što sam promašio kapitena :isuse:

javi se islande! nadam se ,kad se sve brojke zberu, da ces ti najbolje proci :thumbsup:

Dobar je Gilfi, ali što je Deleted pokidao kolo

Jebem li ti sunce kakvo kolo :isuse:

Како сам се надао добро сам се удао...:sleep: