November 29, 20177 yr 25 minutes ago, Прслин said: Смејем се на нервној бази. Много ми је лоше. jel da da ti je nedostajao fantazi prošle sezone? #gdesegasinalog #calaverukenjasamotako
November 29, 20177 yr pa jel reko konte da ce rotirati, i to bas hazarda istakao kao glavnog kandidata? ko ti je kriv sto nisi slusao a bice vremena i da ja zakukam, ovi sto igraju danas ce ionako pauzirati sledece kolo...
November 29, 20177 yr Author Губим 25:24 у овом колу, након што сам отишао у -8. Edited November 29, 20177 yr by Прслин
November 29, 20177 yr Author Док се остатак фудбалског света бавио досадним Ситијем и небитним Стерлингом, ја сам рифрешовао Ливерпул и Стоук у страху да ће Питерс да га да. Али, да кренем од почетка. Десило се нешто. У ствари, десило се неколико ствари. Бог фудбала Салах кога имамо цењени противник и ја дао је два гола, чиме је противников Питерс са 2 пао на 1 бод. Онда је дивни, млади, наивни Мората, противников капитен, добио жути и тиме му је скинуо још два поена. То је довело до резултатског преокрета. Још увек не смем ништа да тврдим иако су утакмице завршене и по резултату бих рекао да сам победио. Али, очекујем унапред легендарни хорор који ће да услед после краја свих утакмица, ужас који ће ми следити крв, неправду која ће од мене учинити бесног старца, а то је када мом капитену Жезусу за зеленим столом узму асистенцију и тиме ме отерају у лудило. Не верујем у ову победу док се не промени редослед у Бетону. Ужас, уништиће ме том асистенцијом коју ће поништити.
November 29, 20177 yr Author 2 hours ago, malkin said: jel da da ti je nedostajao fantazi prošle sezone? Да.