Gylfi Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 16 hours ago, Ruxin said: Ali da, sad kad pristupam fantaziju u fazonu "neću menjati ništa jer me mrzi sad da razmišljam šta da menjam" ladno dobijem najboljeg. Gde bre, Deleteda i dalje računam(o) kao najboljeg, bez obzira na ovosezonsko nešto. Btw, fantasy drugari, držte fige. Namestim večeras tim pa odoh da me patchuju ko omiljenog mi aktivnog igrača. Ako nešto spektakuarno sjebu, biće dva Deleteda.
Прслин Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Хајде помози Боже да буде све у реду (не замери ако си атеиста, да имам везу у Клиничком то бих на ПМ, овако само могу Бога да призивам). Мене када су шјекли пре три године, непосредно пред операцију сам изабрао капитена и наместио тим не за то коло, већ до краја сезоне - чисто ако падне рикетић. #samokazem
John Coltrane Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Drz se Gilfi, brate sektaski, i da sve prodje dobro.
San Epifanio Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Srecno Gilfi.Cestitke Panteliji na zasluzenoj pobedi uz poslednji sudijin zvizduk. Bilo je bas cupavo.Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Dziber Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Boktejebo, kakav raspad od tima... -8 ili -16?
porucnik vasic Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: Gde bre, Deleteda i dalje računam(o) kao najboljeg, bez obzira na ovosezonsko nešto. Btw, fantasy drugari, držte fige. Namestim večeras tim pa odoh da me patchuju ko omiljenog mi aktivnog igrača. Ako nešto spektakuarno sjebu, biće dva Deleteda. Држи се мајсторе.
Hobbit slayer Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Sve najbolje Gilfi! Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 (edited) Drž se brate gilfi! Bez brige, čuva zlatan najbolje fantazi igrače Edited November 28, 2017 by Ruxin
ubibobi Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Nadam se da nisi i ovog puta pokusni kunic...ne daj se brate po fantaziju!
MiddleClass Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Gilfi, neka te posle svega neka medicinska pritisne sisama. Drzi se... :)
Recommended Posts