November 28, 20177 yr 16 hours ago, Ruxin said: Ali da, sad kad pristupam fantaziju u fazonu "neću menjati ništa jer me mrzi sad da razmišljam šta da menjam" ladno dobijem najboljeg. Gde bre, Deleteda i dalje računam(o) kao najboljeg, bez obzira na ovosezonsko nešto. Btw, fantasy drugari, držte fige. Namestim večeras tim pa odoh da me patchuju ko omiljenog mi aktivnog igrača. Ako nešto spektakuarno sjebu, biće dva Deleteda.
November 28, 20177 yr Author Хајде помози Боже да буде све у реду (не замери ако си атеиста, да имам везу у Клиничком то бих на ПМ, овако само могу Бога да призивам). Мене када су шјекли пре три године, непосредно пред операцију сам изабрао капитена и наместио тим не за то коло, већ до краја сезоне - чисто ако падне рикетић. #samokazem
November 28, 20177 yr Srecno Gilfi.Cestitke Panteliji na zasluzenoj pobedi uz poslednji sudijin zvizduk. Bilo je bas cupavo.Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
November 28, 20177 yr 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: Gde bre, Deleteda i dalje računam(o) kao najboljeg, bez obzira na ovosezonsko nešto. Btw, fantasy drugari, držte fige. Namestim večeras tim pa odoh da me patchuju ko omiljenog mi aktivnog igrača. Ako nešto spektakuarno sjebu, biće dva Deleteda. Држи се мајсторе.
November 28, 20177 yr Drž se brate gilfi! Bez brige, čuva zlatan najbolje fantazi igrače Edited November 28, 20177 yr by Ruxin