Moća Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Di ces Zoki jebo malkina ignorisi ga.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Прслин Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 +1 Зоки, врати се! Малкине, одлази! Како увек погрешан хоће да оде, није ми јасно. Без Малкина би фантази био бар 20% бољи. Једино бих можда радије отерао Моћу или Тоолу.
Прслин Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Што? Добио сам са -8, увредио тебе, Малкина и Тоолу у истој реченици и опет отишао у -8... Вече тешко да може да буде лепше.
malkin Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 na 45 minuta pre kraja kola sam i dalje gubio, da nije bilo Rasima boga fudbala izgubio bih. i sad kreće hajka zato što sam mislio da ću da izgubim. Moća planira rumunski scenario, Prslin rasteruje sa topika. 1 strašno.
malkin Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 10 hours ago, Прслин said: опет отишао у -8 jesi doveo Lukakaru i Abrahama? kakva bi to navala bila uz Niasea
Прслин Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 hour ago, malkin said: jesi doveo Lukakaru i Abrahama? kakva bi to navala bila uz Niasea
Pokojni Ruxin Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Eh sad, da nije bilo rašoa u poslednjim minutima kola... Ali da, sad kad pristupam fantaziju u fazonu "neću menjati ništa jer me mrzi sad da razmišljam šta da menjam" ladno dobijem najboljeg. Dok sam se nešto ložio u prvih par kola išlo je toliko dobro da sam se od ozbiljnih dometa oprostio početkom oktobra. Btw vraćaj se zoki. Malkin tradicionalno zajebava pošten svet na fantazi temi, čak i da je neki igrač sumnjam da bi bilo ko to uzimao za ozbiljno
cvrlle Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 begaj zoki! begaj glavom bez obzira... meni je sve procvalo od kako sam prestao ovde da trućkam sa ekipom. ok, očekujem 1 ubedljiv potop u sledećem koluSent from my E5603 using Tapatalk
Dziber Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Auuu, i ja bih puko da me bog jinxa "u 88." prejebe na onu mega prevaru strkija i 3x bonus "nistavca od suonzija"
Dziber Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Auhhh kakav tim. Aguero, Lukaku, Erikssen, David Silva i ona zver Fernandinjo. Cestitam na pobedi, Orasi.
Recommended Posts