November 26, 20177 yr Author +1 Зоки, врати се! Малкине, одлази! Како увек погрешан хоће да оде, није ми јасно. Без Малкина би фантази био бар 20% бољи. Једино бих можда радије отерао Моћу или Тоолу.
November 26, 20177 yr Author Што? Добио сам са -8, увредио тебе, Малкина и Тоолу у истој реченици и опет отишао у -8... Вече тешко да може да буде лепше.
November 27, 20177 yr na 45 minuta pre kraja kola sam i dalje gubio, da nije bilo Rasima boga fudbala izgubio bih. i sad kreće hajka zato što sam mislio da ću da izgubim. Moća planira rumunski scenario, Prslin rasteruje sa topika. 1 strašno.
November 27, 20177 yr 10 hours ago, Прслин said: опет отишао у -8 jesi doveo Lukakaru i Abrahama? kakva bi to navala bila uz Niasea
November 27, 20177 yr Author 1 hour ago, malkin said: jesi doveo Lukakaru i Abrahama? kakva bi to navala bila uz Niasea
November 27, 20177 yr Eh sad, da nije bilo rašoa u poslednjim minutima kola... Ali da, sad kad pristupam fantaziju u fazonu "neću menjati ništa jer me mrzi sad da razmišljam šta da menjam" ladno dobijem najboljeg. Dok sam se nešto ložio u prvih par kola išlo je toliko dobro da sam se od ozbiljnih dometa oprostio početkom oktobra. Btw vraćaj se zoki. Malkin tradicionalno zajebava pošten svet na fantazi temi, čak i da je neki igrač sumnjam da bi bilo ko to uzimao za ozbiljno
November 27, 20177 yr begaj zoki! begaj glavom bez obzira... meni je sve procvalo od kako sam prestao ovde da trućkam sa ekipom. ok, očekujem 1 ubedljiv potop u sledećem koluSent from my E5603 using Tapatalk
November 28, 20177 yr Auuu, i ja bih puko da me bog jinxa "u 88." prejebe na onu mega prevaru strkija i 3x bonus "nistavca od suonzija"
November 28, 20177 yr Auhhh kakav tim. Aguero, Lukaku, Erikssen, David Silva i ona zver Fernandinjo. Cestitam na pobedi, Orasi.