Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Azaru poklon asistentcija, još 7 mu ulazi sa klupe od loftusa jer je firmino odmarao, ne može se protiv jakog džinksa :cry:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Covek s najlosijim tetovazama u ligi trenutno na 3 bonusa, bez ucinka, u 0-1 porazu. Jbt, ovaj je ludji od Fabregasa kad je grabio tri bonusa za jedan assist u pobedama tipa 10-2.

ko, Grob? neobjašnjivo, jbt. a zato Choftus-Leek  0 bonusa a dao gol... 1 bruka

Azaru poklon asistentcija, još 7 mu ulazi sa klupe od loftusa jer je firmino odmarao, ne može se protiv jakog džinksa :cry:

:lolol:  direktno dodao loptu strelcu gola neposredno pre nego što će strelac direktnim šutem na gol postići gol, otkad se za to daje asistencija :fantom:

i dalje imaš dvocifreno vođstvo i kukaš, stvarno ne razumem

edit. btw, ja da sam imao Kejna njemu bih dao traku, nemoj meni da kukaš :fantom:

Edited by malkin
Posted (edited)

Dodao, a onda Willian imao jedno 4,5 kontakta sa loptom i pretrčao sa njom 15 metara :) asistencija niotkuda taman za 3 bonusa

Ma gde kukam, uzvratio sam ti čestitke za pobedu :fantom:

edit. btw, ja da sam imao Kejna njemu bih dao traku, nemoj meni da kukaš :fantom:

Verovatno bih i ja , sad sam stavio Lukakari samo da bih se poklopio sa tobom

Edited by zoki
Posted

Covek s najlosijim tetovazama u ligi trenutno na 3 bonusa, bez ucinka, u 0-1 porazu. Jbt, ovaj je ludji od Fabregasa kad je grabio tri bonusa za jedan assist u pobedama tipa 10-2.

Mom protivniku taj tetovirani ulazi kao prva zamena sa "zasluzenih" 5 bodova a na sve to neprijateljev Azpi,takodje neobjasnjivo,preotima bod bonusa mom Salahu  :blink: ...i tako...nekad se zaista zapitam,ima li smrdljivije igre od ove  :mad:

Posted

:isuse: ono kad izgubiš cs u devedesetfakintrećem minutu iz penala... 

usrani fantazi, ništa ne ume tako lepo da pokvari vikend popodne

Posted
28 minutes ago, malkin said:

+1. Jebeni Remzi

Posted

Ako mi oba špica nisu igrala, da li se po automatizmu jedan menja sa igračem sredine/odbrane? 

Posted

Clement lost his captain Federico Fernandez before kick-off as the centre-half had returned to Argentina following the death of his father.

Sad tek vidim razlog zašto sam izgubio.. Verovatno bi taj CS presudio..

A da, sterling je jedno malo jadno i smrdljivo govance ali kao da to i nismo znali...

Posted

ovaj fantasy je najvece zlo koje sam ikada igrao. 

Posted
2 hours ago, malkin said:

isto, plus mi juce i moreno izgubio cs i bonus pred kraj.

na kraju dobih jako do samog kraja™ tako sto se desilo nemoguce: sterling uzeo vise poena od sanea :ohmy:

Posted

Nije to nemoguće, nego sasvim logično: uzeo sam Zanea pre 3 kola.

Inače me opet usralo, dobio sam taman za Dućinih -4.

Posted
2 hours ago, zoki said:

Sad tek vidim razlog zašto sam izgubio.. Verovatno bi taj CS presudio..

A da, sterling je jedno malo jadno i smrdljivo govance ali kao da to i nismo znali...

nisi zato, i sa njegovih 6 bih pobedio, samo malo manje komotno i ubedljivo :fantom:

Posted

Pobeda nakon 7 (sedam) bolnih poraza...uopste me ne cudi sto se ova dosadna kisa polako pretvara u susnezicu

Posted

Napao me iznenada Adasevic sa wildcardom, ali preživeo sam, samo da se javim

Posted

čestitam zoki, zasluženo!

[emoji38]ol: vodi cca 24 razlike i čestita. meni komplet napad skupio 3p, tebi samo votfordovci 4x toliko, o čemu pričamo...
Čestitao sam ti juče pa ispade da kukam..

Ajde neću više da smaram, neću vam ni nedostajati, srećno svima do kraja sezone!