November 25, 20177 yr Azaru poklon asistentcija, još 7 mu ulazi sa klupe od loftusa jer je firmino odmarao, ne može se protiv jakog džinksa :cry:
November 25, 20177 yr Covek s najlosijim tetovazama u ligi trenutno na 3 bonusa, bez ucinka, u 0-1 porazu. Jbt, ovaj je ludji od Fabregasa kad je grabio tri bonusa za jedan assist u pobedama tipa 10-2. ko, Grob? neobjašnjivo, jbt. a zato Choftus-Leek 0 bonusa a dao gol... 1 bruka Azaru poklon asistentcija, još 7 mu ulazi sa klupe od loftusa jer je firmino odmarao, ne može se protiv jakog džinksa :cry: :lolol: direktno dodao loptu strelcu gola neposredno pre nego što će strelac direktnim šutem na gol postići gol, otkad se za to daje asistencija :fantom: i dalje imaš dvocifreno vođstvo i kukaš, stvarno ne razumem edit. btw, ja da sam imao Kejna njemu bih dao traku, nemoj meni da kukaš :fantom: Edited November 25, 20177 yr by malkin
November 25, 20177 yr Dodao, a onda Willian imao jedno 4,5 kontakta sa loptom i pretrčao sa njom 15 metara :) asistencija niotkuda taman za 3 bonusa Ma gde kukam, uzvratio sam ti čestitke za pobedu :fantom: edit. btw, ja da sam imao Kejna njemu bih dao traku, nemoj meni da kukaš :fantom: Verovatno bih i ja , sad sam stavio Lukakari samo da bih se poklopio sa tobom Edited November 25, 20177 yr by zoki
November 25, 20177 yr Covek s najlosijim tetovazama u ligi trenutno na 3 bonusa, bez ucinka, u 0-1 porazu. Jbt, ovaj je ludji od Fabregasa kad je grabio tri bonusa za jedan assist u pobedama tipa 10-2. Mom protivniku taj tetovirani ulazi kao prva zamena sa "zasluzenih" 5 bodova a na sve to neprijateljev Azpi,takodje neobjasnjivo,preotima bod bonusa mom Salahu :blink: ...i tako...nekad se zaista zapitam,ima li smrdljivije igre od ove :mad:
November 26, 20177 yr ono kad izgubiš cs u devedesetfakintrećem minutu iz penala... usrani fantazi, ništa ne ume tako lepo da pokvari vikend popodne
November 26, 20177 yr 28 minutes ago, malkin said: ono kad izgubiš cs u devedesetfakintrećem minutu iz penala... usrani fantazi, ništa ne ume tako lepo da pokvari vikend popodne +1. Jebeni Remzi
November 26, 20177 yr Ako mi oba špica nisu igrala, da li se po automatizmu jedan menja sa igračem sredine/odbrane?
November 26, 20177 yr Quote Clement lost his captain Federico Fernandez before kick-off as the centre-half had returned to Argentina following the death of his father. Sad tek vidim razlog zašto sam izgubio.. Verovatno bi taj CS presudio.. A da, sterling je jedno malo jadno i smrdljivo govance ali kao da to i nismo znali...
November 26, 20177 yr 2 hours ago, malkin said: ono kad izgubiš cs u devedesetfakintrećem minutu iz penala... usrani fantazi, ništa ne ume tako lepo da pokvari vikend popodne isto, plus mi juce i moreno izgubio cs i bonus pred kraj. na kraju dobih jako do samog kraja™ tako sto se desilo nemoguce: sterling uzeo vise poena od sanea
November 26, 20177 yr Nije to nemoguće, nego sasvim logično: uzeo sam Zanea pre 3 kola. Inače me opet usralo, dobio sam taman za Dućinih -4.
November 26, 20177 yr 2 hours ago, zoki said: Sad tek vidim razlog zašto sam izgubio.. Verovatno bi taj CS presudio.. A da, sterling je jedno malo jadno i smrdljivo govance ali kao da to i nismo znali... nisi zato, i sa njegovih 6 bih pobedio, samo malo manje komotno i ubedljivo
November 26, 20177 yr Pobeda nakon 7 (sedam) bolnih poraza...uopste me ne cudi sto se ova dosadna kisa polako pretvara u susnezicu
November 26, 20177 yr čestitam zoki, zasluženo![emoji38]ol: vodi cca 24 razlike i čestita. meni komplet napad skupio 3p, tebi samo votfordovci 4x toliko, o čemu pričamo...Čestitao sam ti juče pa ispade da kukam..Ajde neću više da smaram, neću vam ni nedostajati, srećno svima do kraja sezone!