renne Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Grozan pad Opasno ga je udario laktom Link to comment
Grandilof Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Gledajuci usporen snimak i ostale uglove sve gore i gore izgleda. Jbg, jeste bilo uzano, i da je spirnt, ali ne smes onako coveka u barijeru. Link to comment
sekretar Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 30 sekundi kazne za Sagana zbog koriscenja lakta Link to comment
Grandilof Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 el ziv manxman Direktor ekipe rekao ima dosta posekotina i da idu na snimanja pa ce se znati detaljnije. Link to comment
Čutura Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 sagan diskvalifikovan? u je, pa nije da i dosada nije bilo ovakvog laktanja, bilo je i goreg Link to comment
Grandilof Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 A jbt pa nisu morali bas da ga izbace, bila je ok neka kazna, ali bas izbacivanje... Link to comment
renne Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Bolje i to nego da se ugledaju na F1, pa Vettela još i nagrade Link to comment
malkin Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 dosta ono loše izgleda, ali nije lako reći da li je dobra odluka. Sagana niko ne gura ka barijeri, nema razloga da tako blokira Kavendiša, a ni lakat,gledano odozgo, baš ne izgleda kao manevar da se održi ravnoteža (mada ima i ovo da se vidi). pobegao mu je Demar sa desne strane, rešio čovek da neće nikoga drugog da pusti da prođe za njegovim točkom, tako mi deluje. jbg, žao mi je jer volim Sagana, ali i za njega DQ na neki način može biti dobra stvar. izgradio je lošu reputaciju ponašanjem u sprintovima, možda će malo da oladi posle ovoga. uzgred, čudno da se nisu setili da nekako kazne i Demara za ovo kako je isekao Buhanija ceo sprint je dosta divlje izgledao, ovo je slanje poruke da u Turu koji će imati još oko 6-7 sprintova niko ne sme da se zajebava. plus nije loše ni ako se izvesnom državnom šampionu malko pomogne da sjajnu sezonu kruniše zelenom majicom u Parizu :P Link to comment
sekretar Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Upravo to na kraju sto kazes Malkine, ne biraju nacin da Demare uzme zelenu majicu Link to comment
malkin Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Robbie McEwen kaže lakat nije bio ono što je oborilo Kava. prilično jasan konsenzus vlada među profesionalcima na tviteru da je mera kazne bilo diskovanje sa etape i oduzimanje poena za zelenu majicu, DQ sa Tura preterano. i čovek posle koga se ne govori: Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Tek sad vidjeh incident. Meni se cini da je saganov potez bio mehanički, u cilju održavanja ravnoteže. Ne znam da li je mogao to da izbegne u tom trenutku osim da padne. Možda ga je zatvorio prije toga i zaslužio kaznu, ali diskvalifikacija je previše. Najbitnije ipak da Cav nije gore prošao. Mislim, ovo je dovoljno loše, ali u realnom vremenu je izgledalo kao da baš svašta može da se desi... Link to comment
Timmy Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 (edited) Jel ulozio Sagan najavljenu zalbu? Dzaba verovatno i da jeste. Edited July 5, 2017 by Timmy Link to comment
Grandilof Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Jel ulozio Sagan najavljenu zalbu? Dzaba verovatno i da jeste. Jesu se zalili, ali kao sto rece mrka kapa od toga. Link to comment
Recommended Posts