freakns Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 samo da primetim da mi se sviđa kad na Turu svakom od gc favorita može da se desi loš dan. to se svima dopada :) I meni. Samo u usto vrijeme, ne svidja mi se kad se za 2 nedelje desi samo jedna odlicna etapa koja nije imala sustinske posledice na GC, a sve ostalo se desilo u poslednjih 500 metara etapa :/ Danas bi moglo da bude dobro, navodno se ocekuje i vjetar. Bojim se da bi danas Froome mogao da stavi tacku na Tour. Iako ocigledno nije u formi kao ranijih godina. Steta sto je Quintana nespreman, i sto mozda Nibali nije tu [mada je i on, kao i Contador, prosao vrhunac, pa mislim da ni u idealnom slucaju nije pravi rival Froomeu]. Mislim da je Aru dovoljno jak, ali bez ekipe gubi teren na ovim tricky etapama. Danas bi mogla da bude jedna takva. Uran mi se sve vise cini kao najveci rival Froomea Uran je najjaci hronometras od tria Aru, Bardet, Uran, ali nisam siguran da ce u Alpama uspeti sve da isprati... do sada je bila jedna ultra jebena etapa i na njoj vise manje nije bilo napada... danas Froome nece staviti tacku. Aru ce mu se zalepiti za tocak, nece mu dati da prdne. Bardet isto ima jak tim, plus, ja bas od njega ocekujem napad danas. Sky ce da izveze 160km, a onda zadnjih 30km treba ocekivati jurnjavu... i on i Aru danas i na Galibieru ne da ne smeju da izgube vreme, vec moraju mozda i da dobiju koji sekund i onda na Izoardu pokusaju da dobiju Tour, jer u Marseju obojica gube 1+ minut
sekretar Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Ovogodisnja ruta je jako dobra, uspeli su da naprave da vise vizaca bude u borbi za gc. Negde sam cuo da sledece sezone Landa prelazi u Moviestar e to mi se bas dopada i da napokon dignu ruke od Naira kao prvog vozaca za gc Sent from my .... using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 (edited) Nema sanse da dignu ruke od Naira, Landa bi vjerovatno isao na Giro / Vueltu, Nairo na TdF. Nairo je i dalje realno daleko jaci. Inace, da nije pao, Valverde bi sad lagano bio u zutoj majici. Makar na osnovu vremenskih bonusa.. Edited July 16, 2017 by gervasius twinkleminkleson
Grandilof Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Meni i dalje bedak kad pomislim da su 2 od top 4-5 vozaca za zutu (po mom misljenju sada gledano na ovakvoj ruti) popadala i pre ikakve ozbiljne borbe, bas je mogao biti brutalan Tour. :(
Grandilof Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Tony Martin se odlucio za jedan hronometar... Sent from my SM-A510F using Tapatalk
freakns Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 ohoho, napao AG2R Froomea, rekoh da ce udariti... jos su Aru i Contador sa njima... ovo mora do kraja da se vuce, pa sta bude
Grandilof Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Op, op jos menjanje tocka, eto odjednom zabave, slazem se sad se ide pun gas do kraja... Sent from my SM-A510F using Tapatalk
borris_ Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Evo vratio se i nema napada. Sky je prejak, nema sanse da im opet neko preuzme zutu majicu. Edited July 16, 2017 by borris_
freakns Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 pustio je AG2R, nisu gurali do kraja... napasce Bardet opet, sigurno. Froome je mnogo snage pogubio
zoki Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Landa je prejak, nema sanse da im opet neko preuzme zutu majicu. Ispravio :) Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
freakns Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 probao je Bardet jos jednom, ali samo Uran ispratio, pa je stao, jer bi i Aru i Contador pomagali Froomeu... steta, trebalo se ovo vuci do kraja, Froome je stigao oko 45-50 sec, riknuo je sigurno. ali ocigledno da Aru danas nema noge, a Bardet nije hteo sam. Nieve je junak Skyja danas, sam je dovukao Froomea sa 45 na 15sec
sekretar Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Sky sirova snaga, kwiat uvek uz frooma, daje svoj tocak, posle henao i nieve smanjuju prednost kada su oni odradili svoje landa ga ceka za tih 15 sekundi, zaista sjajan timski rad Sent from my .... using Tapatalk
Recommended Posts