July 15, 20177 yr Muguruza sa nulom osvojila drugi set i trofej. Bravo! Publika bi mogla i da zaplješće.
July 15, 20177 yr Muguruza sa nulom osvojila drugi set i trofej. Bravo! Publika bi mogla i da zaplješće. Neće se to nikada desiti
July 15, 20177 yr uan daun, anader tu gou :) +1 :) bravo garbinje :ziga: kakvo gaženje na kraju očekujem da ovo inspiriše i čilu Edited July 15, 20177 yr by dùda
July 15, 20177 yr UsojeUsoWjeW bobmne, ovo više i ne znam šta je oranica, livada ??? ne liči na elegantni i buržujski w, kakogod
July 15, 20177 yr To je jasno vec dva meseca. A sad su obojica jos odmakli pa ce borba za No1 biti definitivno u dvoje. Dudo, ne razumem zasto da gase svetlo. Ovo Fedovo finale samo dize gledanost tenisa. Pa cu ponoviti i peti put, to sto mi ovde ne volimo da gledamo matorog, ne znaci da je tako i u teniskom svetu. Naprotiv, skroz je drugacije. Ako matori uzme upalice reflektore umesto svetla. Ne znam ko su ti koji ne vole da gledaju Federera, ali oni očigledno mnogo mrze tenis, što je ok Ili ga ne razmeju, pa misle da to nije ništa posebno što radi matori. pa i to je ok
July 15, 20177 yr Author Ne znam ko su ti koji ne vole da gledaju Federera, ali oni očigledno mnogo mrze tenis, što je ok Ili ga ne razmeju, pa misle da to nije ništa posebno što radi matori. pa i to je ok Jesi ti citao ikad ovaj topic :D