Arkadija Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Muguruza sa nulom osvojila drugi set i trofej. Bravo! Publika bi mogla i da zaplješće.
renne Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Muguruza sa nulom osvojila drugi set i trofej. Bravo! Publika bi mogla i da zaplješće. Neće se to nikada desiti
aram Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 navijaću zdušno za muguruzu i čilića uan daun, anader tu gou :)
duda Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) uan daun, anader tu gou :) +1 :) bravo garbinje :ziga: kakvo gaženje na kraju očekujem da ovo inspiriše i čilu Edited July 15, 2017 by dùda
duda Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Čila je kepec. pa ne zaboravimo da je istog tog feda omlatio onomad na uso
duda Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 UsojeUsoWjeW bobmne, ovo više i ne znam šta je oranica, livada ??? ne liči na elegantni i buržujski w, kakogod
levi Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 To je jasno vec dva meseca. A sad su obojica jos odmakli pa ce borba za No1 biti definitivno u dvoje. Dudo, ne razumem zasto da gase svetlo. Ovo Fedovo finale samo dize gledanost tenisa. Pa cu ponoviti i peti put, to sto mi ovde ne volimo da gledamo matorog, ne znaci da je tako i u teniskom svetu. Naprotiv, skroz je drugacije. Ako matori uzme upalice reflektore umesto svetla. Ne znam ko su ti koji ne vole da gledaju Federera, ali oni očigledno mnogo mrze tenis, što je ok Ili ga ne razmeju, pa misle da to nije ništa posebno što radi matori. pa i to je ok
nisam ja Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Generacija kida. Deda je stariji dva mjeseca od moi.
Timmy Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Ne znam ko su ti koji ne vole da gledaju Federera, ali oni očigledno mnogo mrze tenis, što je ok Ili ga ne razmeju, pa misle da to nije ništa posebno što radi matori. pa i to je ok Jesi ti citao ikad ovaj topic :D
Recommended Posts