duda Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 ako gerijatrija osvoji w, nek atp i wta gase svetlo, a ostali što kao igraju tenis nek se posakrivaju u mišje rupe ako se tako nešto dogodi, neću gledati tenis sve dok u zbiru osvajači nekog gs ne budu imali manje od 7o godina <_< elem, navijaću zdušno za muguruzu i čilića, jer možda će mi to biti poslednje gledanje tenisa za duže vreme
nisam ja Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ma koje su šanse da Čila dobije Deda u finalu wmbldn? Možda malo veće od čehaberdiha, a on ima 0 šanse da ga dobije ikad. Sad čitam da je čehberdih dobio 6 puta. Isuse.
mlatko Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 dajem 15% sanse Marinu, ako ga izbaci iz takta moze da mu uzme set ali jedino ako nema prazan hod. cenim da mu treba 115% sopstvenih mogucnosti da to ostvari, uz saradnju Federa.
nenad Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 nevezano za to ko ce osvojiti cini se da je samo pitanje dal ce godinu prvi zavrsiti fed ili rafa (eventualno bi mogao i marin ako osvoji).
Timmy Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 To je jasno vec dva meseca. A sad su obojica jos odmakli pa ce borba za No1 biti definitivno u dvoje. Dudo, ne razumem zasto da gase svetlo. Ovo Fedovo finale samo dize gledanost tenisa. Pa cu ponoviti i peti put, to sto mi ovde ne volimo da gledamo matorog, ne znaci da je tako i u teniskom svetu. Naprotiv, skroz je drugacije. Ako matori uzme upalice reflektore umesto svetla.
Recommended Posts