MiddleClass Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Kako pleše GOAT, kakva teniska klinika :ziga: +1
Arkadija Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Stvarno ne vidim ni jedan razlog zašto Novak ne bi otišao na operaciju odmah, oporavljao se do 2018. i onda 100% spreman dočekao narednu sezonu. U drugom delu sezone brani malo poena, neće baš pasti ispod 10 mesta na listi.
Čutura Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 rece na kzs da ne veruje u operacije, sta god to znacilo
adam Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 imao je novak zdravstvenih problema i ranije, pre nego sto je postao broj jedan. kao da se ne secamo da je, cim mec ne krene kako mu odgovara, kretao sa cudnim pokretima. te boli ga ovo, te ono... vec vidjeno. covek jednostavno ne ume posteno da gubi. sve ovo receno - koliko god da me nervira ta njegova navika, cenim da je bas zbog ovog poriva postigao sve sto je postigao. kakogod, ja ne bih zakazivao operaciju... bilo bi mi jako drago da marin ovo dobije. a nekako mi se cini da ima sanse...
SleeperSleep Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 rece na kzs da ne veruje u operacije, sta god to znacilo naravno da ne veruje, kad još nisu smislili operaciju za intenzivno prisustvo peska u vagini.
koksy Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 hm, koliko ja vidim, finale je Kveri - Rodžer. bez obzira na ishod, cenim da će Mirkin mali i ove godine plakat ko kišna godina.
Tsai Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ne potcenjujte Pticu, dobijao je rodzera i ranije na GS
simetrije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 imao je novak zdravstvenih problema i ranije, pre nego sto je postao broj jedan. kao da se ne secamo da je, cim mec ne krene kako mu odgovara, kretao sa cudnim pokretima. te boli ga ovo, te ono... vec vidjeno. covek jednostavno ne ume posteno da gubi. Odlično zapažanje i sjajna paralela, s tim što se sa poslednjim segmentom ne bih mogao složiti - Nolo, kaogod i Rafa i Endi, ume džentlmenski da podnese poraz. Za razliku od Rođe.
iDemo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Odlično zapažanje i sjajna paralela, s tim što se sa poslednjim segmentom ne bih mogao složiti - Nolo, kaogod i Rafa i Endi, ume džentlmenski da podnese poraz. Za razliku od Rođe. Al' je zato Rodja (lazni) goat pa mu se to malo tolerishe, ne?
Jeremija Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Bilo bi super da Venera osvoji, volim kad matorci (u obe konkurencije) osvajaju Grand Slamove...
Tsai Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Vreme je da Berdych krunise karijeru. bio bi vrh da Kveri uzme
Recommended Posts