levi Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 (edited) 34 minutes ago, mozzer said: Zar je bitno cija je akcija, kada je: 1) Odlicna reakcija na potpuno idiotsko prevazidjeni i ideoloski opasni presedan napravljen postavljanjem tenka, dogadjaj koji direktno vredja sve normalne gradjane ove drzave 2) Mnogo dobra fora I stvarno dosta ovo je tema KK Partizan oćeš ovde? da li je bitno ko je spasao konja koga su tukli Romi? pa bitno je da li je bitno ko je išao sudiji ispred vrata bitno je jer Kimi nije bilo ko, nego ozbiljan kriminalac i huligan, a ovo je već druga njegova akcija kojom se oduševljavate inače njegova grupa donosi i zastavu sa keltskim krstom zbog koje ste kažnjeni, za šta se provlačilo da je ko zna koji provokator uneo da naškodi Partizanu. jel i Kimi ubačen sa Severa da naškodi Partizanu? Spoiler Edited September 19, 2019 by levi
pantelia Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Ja mislim da Mozzer prica o Udba kecu, a ne o jug frakciji koja je isla pred stan sudije
levi Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 (edited) znam. i Udba Kec je njigova akcija Edited September 19, 2019 by levi
mozzer Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 (edited) Da pricam o UDBA kecu, odlicna fora i akcija. Potpuno mi je u tom kontekstu irelevantno ko je to uradio. Postavljanje tenka je neverovatna sramota za Srbiju i normalno uredjeno drustvo. Sramotno. Za Kimija ili kako se zove - sve najgore, nikad nista dobro nije uradio za Partizan, sve najgore i za bilo koju slicnu organizovanu navijacku grupu koja ne navija i ne ponasa se normalno i radi bilo sta van normalnog okvira navijanja u normalnim drzavama. Ali tako je to kada ne postoji normalna drzava, policija, vojska... kada otac Ministra policije prodaje oruzje u zemlju pod embargom a Ministar javno laze i svi cute... a taj isti Ministar kaze da je maketa tenka pozuri da se javi jer ga je strah od kriminalaca koji su ga postavili... jbg raspala gnjecava Banana drzavica... Edited September 19, 2019 by mozzer
MiddleClass Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 1 hour ago, Azdaja said: Konačno crni da se složim sa tobom. Dobar je život. Ja sam crveni, ti si crni...
Milosh76 Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 29 minutes ago, mozzer said: Da pricam o UDBA kecu, Udba kec je fora dostojna zavrsne godine Osnovne skole u najboljem slucaju
Godfrey Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Nije toliko bitno kakva je fora. Bitno je da je udba
Zico Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Kimi fin momak, jos mu Scepovic onomad dobrovoljno dao kapitensku traku.
mozzer Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 39 minutes ago, Godfrey said: Nije toliko bitno kakva je fora. Bitno je da je udba To
levi Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 2 hours ago, mozzer said: Za Kimija ili kako se zove ma nije bitno kako se zove, bitno je da ima dobre akcije
harper lee Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Neko je izgleda resio da izbaci Indjiju iz lige, ne uklapaju se. Prvo ona blamaza na Marakani, sad ih pokrade celavi Novica usred Indjije.
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 sad video buahahaha pitam se hoće li i sad žestoko odgovoriti 1 saopštenjem pa da napokon srpska fudbalska javnost stavi prst na čelo i učini odlučne korake u pravcu zaštite regularnosti i integriteta takmičenja kokeza, šurbatara, bina, pa može i kostadin terzić ne pravim pitanje
Azdaja Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 6 hours ago, harper said: ne uklapaju se. Izgleda da nisu još naučili kako se preživljava u ovoj ligi. Nadam se da će preživeti, treba nam više ovakvih i TSC - ova
Constantin Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Ko da stavi prst na čelo ? Svi su oni na "prst u bulju" pa su im svi tako prsti zauzeti. Ja skoro 5 decenija pratim Radnički i naravno ne volim ovo što se događa oko Radničkog. Još i to da smo doživeli da nas najveći lopovi prozivaju za krađu...eh de su oni slavni dani viteškog fudbala.
Recommended Posts